+38 (04744) 3-43-82
Меню

Конференція УНУС

ЗАПРОШУЄМО

 

ДО УЧАСТІ В РОБОТІ СЕКЦІЙНОГО ЗАСІДАННЯ

З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

 

У межах роботи наукового гуртка кафедри харчових технологій 20 квітня о 1300 відбудеться секційне засідання Всеукраїнської студентської наукової онлайн-конференції.

Цьогорічна конференція приурочена 100-річчю від дня народження українського вченого в галузі агрономії, професора Івана Маркіяновича Карасюка.

 

Надіслати тези доповіді українською або англійською мовою можна на електронну адресу:kostetskakateryna@gmail.com

Всі отримані матеріали будуть перевірені на наявність плагіату та відхилені у разі високого рівня запозичень!!!

 

 

 

Час: 1300 20 квітня 2023

Підключення до конференції Zoom:

https://us04web.zoom.us/j/71223822183?pwd=sSgus61Dx3mEuJyD8pkPhq7bJXDsuZ.1

 

Ідентифікатор конференції: 712 2382 2183

Код доступу: kpX8ps

 

 

Останні новини

У ПАМ’ЯТІ НАЗАВЖДИ: СЕРГІЙ СТЕПАНОВИЧ МИРОНЮКЧитати повністю

У ПАМ’ЯТІ НАЗАВЖДИ: СЕРГІЙ СТЕПАНОВИЧ МИРОНЮК

Колектив кафедри харчових технологій з глибоким сумом повідомляє про смерть Миронюка Сергія Степановича і висловлює співчуття рідним і близьким.

Читати повністю

КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ ТОВ «АКРІС АГРО ГРУП»Читати повністю

КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ ТОВ «АКРІС АГРО ГРУП»

На кафедрі харчових технологій Уманського національного університету відбулися курси підвищення кваліфікації для фахівців компанії ТОВ «АКРІС АГРО ГРУП».

Читати повністю

ПРОМІЖНІ ПІДСУМКИ НАУКОВОЇ РОБОТИ ЗДОБУВАЧІВ СТУПЕНЯ ДОКТОРА ФІЛОСОФІЇ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙЧитати повністю

ПРОМІЖНІ ПІДСУМКИ НАУКОВОЇ РОБОТИ ЗДОБУВАЧІВ СТУПЕНЯ ДОКТОРА ФІЛОСОФІЇ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Липень місяць асоціюється із серединою літа та закінченням навчального семестру для здобувачів ступеня доктора філософії які представили свої звіти за другий семестр 2024-2025 навчального року.

Читати повністю

ПІЗНАВАЛЬНА ЕКСКУРСІЯ ДО ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ «ZASTAVA»Читати повністю

ПІЗНАВАЛЬНА ЕКСКУРСІЯ ДО ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ «ZASTAVA»

У рамках професійно-практичної підготовки здобувачі І курсу спеціальності «Харчові технології» здійснили навчальну екскурсію до сучасного закладу харчування «Zastava», що зарекомендував себе як приклад якісного сервісу, інноваційних підходів до приготування страв та дотримання високих стандартів харчової безпеки.

Читати повністю

Всі новини