+38 (04744) 3-43-82
Меню

Конференція УНУС

ЗАПРОШУЄМО

 

ДО УЧАСТІ В РОБОТІ СЕКЦІЙНОГО ЗАСІДАННЯ

З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

 

У межах роботи наукового гуртка кафедри харчових технологій 20 квітня о 1300 відбудеться секційне засідання Всеукраїнської студентської наукової онлайн-конференції.

Цьогорічна конференція приурочена 100-річчю від дня народження українського вченого в галузі агрономії, професора Івана Маркіяновича Карасюка.

 

Надіслати тези доповіді українською або англійською мовою можна на електронну адресу:kostetskakateryna@gmail.com

Всі отримані матеріали будуть перевірені на наявність плагіату та відхилені у разі високого рівня запозичень!!!

 

 

 

Час: 1300 20 квітня 2023

Підключення до конференції Zoom:

https://us04web.zoom.us/j/71223822183?pwd=sSgus61Dx3mEuJyD8pkPhq7bJXDsuZ.1

 

Ідентифікатор конференції: 712 2382 2183

Код доступу: kpX8ps

 

 

Останні новини

ЛАБОРАТОРНЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ «ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ОСНОВИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВЧитати повністю

ЛАБОРАТОРНЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ «ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ОСНОВИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ

6 листопада доцентом кафедри харчових технологій Оленою ЄРЕМЕЄВОЮ проведено лабораторне заняття з дисципліни «Фізико-хімічні основи харчових виробництв» для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології».

Читати повністю

ДОСЛІДЖЕННЯ ТА КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ПРОВЕЛИ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙЧитати повністю

ДОСЛІДЖЕННЯ ТА КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ПРОВЕЛИ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

В межах вивчення дисципліни «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» для здобувачів вищої освіти ОП «Харчові технології» ОР «Бакалавр» проведено лабораторне заняття на тему: «Контроль якості хлібобулочних виробів».

Читати повністю

ВІДБУЛАСЯ V ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВЧитати повністю

ВІДБУЛАСЯ V ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

21 жовтня 2024 року на базі Уманського національного університету садівництва кафедри харчових технологій відбулася V Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів».

Читати повністю

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ КООРДИНАТОРА ДУАЛЬНОЇ ОСВІТИ УМАНСЬКОГО НУС ЗАВДЯКИ УЧАСТІ В СЕМІНАРІ «ДУАЛЬНА АГРАРНА ОСВІТА: ДОСЯГНЕННЯ ТА ВИКЛИКИ В ПРОЦЕСІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ»Читати повністю

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ КООРДИНАТОРА ДУАЛЬНОЇ ОСВІТИ УМАНСЬКОГО НУС ЗАВДЯКИ УЧАСТІ В СЕМІНАРІ «ДУАЛЬНА АГРАРНА ОСВІТА: ДОСЯГНЕННЯ ТА ВИКЛИКИ В ПРОЦЕСІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ»

Доцент кафедри харчових технологій Яна ЄВЧУК взяла участь у семінарі «Дуальна аграрна освіта: досягнення та виклики в процесі євроінтеграції», організатором якого став Науково-методичний центр ВФПО в партнерстві з Сумським національним аграрним університетом.

Читати повністю

Всі новини