+38 (04744) 3-43-82
Меню

Конференція УНУС

ЗАПРОШУЄМО

 

ДО УЧАСТІ В РОБОТІ СЕКЦІЙНОГО ЗАСІДАННЯ

З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

 

У межах роботи наукового гуртка кафедри харчових технологій 20 квітня о 1300 відбудеться секційне засідання Всеукраїнської студентської наукової онлайн-конференції.

Цьогорічна конференція приурочена 100-річчю від дня народження українського вченого в галузі агрономії, професора Івана Маркіяновича Карасюка.

 

Надіслати тези доповіді українською або англійською мовою можна на електронну адресу:kostetskakateryna@gmail.com

Всі отримані матеріали будуть перевірені на наявність плагіату та відхилені у разі високого рівня запозичень!!!

 

 

 

Час: 1300 20 квітня 2023

Підключення до конференції Zoom:

https://us04web.zoom.us/j/71223822183?pwd=sSgus61Dx3mEuJyD8pkPhq7bJXDsuZ.1

 

Ідентифікатор конференції: 712 2382 2183

Код доступу: kpX8ps

 

 

Останні новини

ПОПЕРЕДНЯ ЕКСПЕРТИЗА ДИСЕРТАЦІЙНОЇ РОБОТИ Читати повністю

ПОПЕРЕДНЯ ЕКСПЕРТИЗА ДИСЕРТАЦІЙНОЇ РОБОТИ

24 березні 2025 орку на кафедрі харчових технологій відповідно до розпорядження по Уманському національному університету було організовано роботу фахового семінару для попередньої експертизи дисертаційної роботи Давидена Андрія Юрійовича на тему «Формування та збереження технологічних властивостей бульб картоплі продовольчого призначення»

Читати повністю

ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ ВІД КОМПАНІЇ «УМАНЬПИВО»Читати повністю

ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ ВІД КОМПАНІЇ «УМАНЬПИВО»

Для здобувачів освіти спеціальності 181 «Харчові технології» проведено гостьову лекцію інженером-технологом компанії «Уманьпиво» – Дмитром ДАНИЛЕНКОМ на тему «Складники пива. Пивоварний процес, переваги «Уманьпиво».

Читати повністю

ВІТАЄМО МАГІСТРІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» З УСПІШНИМ ЗАХИСТОМ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТЧитати повністю

ВІТАЄМО МАГІСТРІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» З УСПІШНИМ ЗАХИСТОМ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ

З 05 до 11 грудня 2024 року на кафедрі харчових технологій Уманського національного університету садівництва відбувався захист кваліфікаційних (дипломних) робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної та денної форм навчання.

Читати повністю

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙЧитати повністю

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Кафедра харчових технологій Уманського національного університету садівництва постійно дбає про удосконалення викладацької майстерності науково-педагогічних працівників, залучених до викладання освітніх компонент на освітніх програмах бакалаврського та магістерського рівнях.

Читати повністю

Всі новини