+38 (04744) 3-43-82
Меню

Конференція УНУС

ЗАПРОШУЄМО

 

ДО УЧАСТІ В РОБОТІ СЕКЦІЙНОГО ЗАСІДАННЯ

З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

 

У межах роботи наукового гуртка кафедри харчових технологій 20 квітня о 1300 відбудеться секційне засідання Всеукраїнської студентської наукової онлайн-конференції.

Цьогорічна конференція приурочена 100-річчю від дня народження українського вченого в галузі агрономії, професора Івана Маркіяновича Карасюка.

 

Надіслати тези доповіді українською або англійською мовою можна на електронну адресу:kostetskakateryna@gmail.com

Всі отримані матеріали будуть перевірені на наявність плагіату та відхилені у разі високого рівня запозичень!!!

 

 

 

Час: 1300 20 квітня 2023

Підключення до конференції Zoom:

https://us04web.zoom.us/j/71223822183?pwd=sSgus61Dx3mEuJyD8pkPhq7bJXDsuZ.1

 

Ідентифікатор конференції: 712 2382 2183

Код доступу: kpX8ps

 

 

Останні новини

ENOGASTRONOMY LECTUREЧитати повністю

ENOGASTRONOMY LECTURE

Нещодавно на кафедрі харчових технологій Уманського національного університету відбулась лекція для студентів 21 м-тх групи спеціальності G13 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчування» з дисципліни «Основи роботи сомельє» на тему: «Роль виногастрономії у формуванні винного асортименту».

Читати повністю

РОЗВИТОК АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІ З МЕТОЮ ІНТЕГРАЦІЇ В МІЖНАРОДНИЙ ПРОСТІРЧитати повністю

РОЗВИТОК АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІ З МЕТОЮ ІНТЕГРАЦІЇ В МІЖНАРОДНИЙ ПРОСТІР

З метою поглиблення співробітництва у освітній та дослідницький простір доцент кафедри харчових технологій Олена ВАСИЛИШИНА взяла участь у рецензуванні статті «Product and Consumer Quality Indicators of Persimmon Fruit (Diospyros kaki L.) Varieties ‘Agrarna’ and ‘Stepova Krasunya’» представленої у збірнику наукових праць AGRIVITA.

Читати повністю

УЧАСТЬ У ХІІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ЗДОБУТКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ»Читати повністю

УЧАСТЬ У ХІІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ЗДОБУТКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ»

24 вересня доцентка кафедри харчових технологій Валерія ЖЕЛЄЗНА взяла участь у ХІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», що відбулася на базі Національного університету харчових технологій.

Читати повністю

ВИКОНАННЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙЧитати повністю

ВИКОНАННЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

На базі навчально-наукової лабораторії «Оцінювання якості зерна і продуктів його перероблення» Уманського національного університету виконують експериментальну роботу здобувачі 2 курсу третього рівня вищої освіти за спеціальністю G13 «Харчові технології».

Читати повністю

Всі новини