+38 (04744) 3-43-82
Меню

Олімпіада

Останні новини

РОЗВИТОК АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІ З МЕТОЮ ІНТЕГРАЦІЇ В МІЖНАРОДНИЙ ПРОСТІРЧитати повністю

РОЗВИТОК АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІ З МЕТОЮ ІНТЕГРАЦІЇ В МІЖНАРОДНИЙ ПРОСТІР

З метою поглиблення співробітництва у освітній та дослідницький простір доцент кафедри харчових технологій Олена ВАСИЛИШИНА взяла участь у рецензуванні статті «Product and Consumer Quality Indicators of Persimmon Fruit (Diospyros kaki L.) Varieties ‘Agrarna’ and ‘Stepova Krasunya’» представленої у збірнику наукових праць AGRIVITA.

Читати повністю

УЧАСТЬ У ХІІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ЗДОБУТКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ»Читати повністю

УЧАСТЬ У ХІІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ЗДОБУТКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ»

24 вересня доцентка кафедри харчових технологій Валерія ЖЕЛЄЗНА взяла участь у ХІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», що відбулася на базі Національного університету харчових технологій.

Читати повністю

ВИКОНАННЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙЧитати повністю

ВИКОНАННЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

На базі навчально-наукової лабораторії «Оцінювання якості зерна і продуктів його перероблення» Уманського національного університету виконують експериментальну роботу здобувачі 2 курсу третього рівня вищої освіти за спеціальністю G13 «Харчові технології».

Читати повністю

ІНТЕГРАЦІЯ СИСТЕМ МАРКУВАННЯ ТА ШТРИХКОДУВАННЯ У ЛАБОРАТОРНУ ЕКСПЕРТИЗУ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ: ВИМОГИ, ВИКЛИКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИЧитати повністю

ІНТЕГРАЦІЯ СИСТЕМ МАРКУВАННЯ ТА ШТРИХКОДУВАННЯ У ЛАБОРАТОРНУ ЕКСПЕРТИЗУ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ: ВИМОГИ, ВИКЛИКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ

17 вересня в межах вивчення дисципліни «Технологічна експертиза виробництва продукції ресторанного господарства» здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо професійної програми «Технології харчування» за спеціальністю G13 «Харчові технології» провели заняття на тему: «Загальні вимоги до організації та проведення експертизи в умовах лабораторії. Штрихкоди. Маркування товарів».

Читати повністю

Всі новини