ЛАБОРАТОРНЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ «ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ОСНОВИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
6 листопада доцентом кафедри харчових технологій Оленою ЄРЕМЕЄВОЮ проведено лабораторне заняття з дисципліни «Фізико-хімічні основи харчових виробництв» для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології».
ДОСЛІДЖЕННЯ ТА КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ПРОВЕЛИ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
В межах вивчення дисципліни «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» для здобувачів вищої освіти ОП «Харчові технології» ОР «Бакалавр» проведено лабораторне заняття на тему: «Контроль якості хлібобулочних виробів».
ВІДБУЛАСЯ V ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
21 жовтня 2024 року на базі Уманського національного університету садівництва кафедри харчових технологій відбулася V Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів».
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ КООРДИНАТОРА ДУАЛЬНОЇ ОСВІТИ УМАНСЬКОГО НУС ЗАВДЯКИ УЧАСТІ В СЕМІНАРІ «ДУАЛЬНА АГРАРНА ОСВІТА: ДОСЯГНЕННЯ ТА ВИКЛИКИ В ПРОЦЕСІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ»
Доцент кафедри харчових технологій Яна ЄВЧУК взяла участь у семінарі «Дуальна аграрна освіта: досягнення та виклики в процесі євроінтеграції», організатором якого став Науково-методичний центр ВФПО в партнерстві з Сумським національним аграрним університетом.