24 вересня доцентка кафедри харчових технологій Валерія ЖЕЛЄЗНА взяла участь у ХІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», що відбулася на базі Національного університету харчових технологій.
На базі навчально-наукової лабораторії «Оцінювання якості зерна і продуктів його перероблення» Уманського національного університету виконують експериментальну роботу здобувачі 2 курсу третього рівня вищої освіти за спеціальністю G13 «Харчові технології».
17 вересня в межах вивчення дисципліни «Технологічна експертиза виробництва продукції ресторанного господарства» здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо професійної програми «Технології харчування» за спеціальністю G13 «Харчові технології» провели заняття на тему: «Загальні вимоги до організації та проведення експертизи в умовах лабораторії. Штрихкоди. Маркування товарів».
На кафедрі харчових технологій відбулося чергове засідання студентського наукового гуртка з харчових технологій. Цього разу учасники обговорювали одну з найактуальніших тем сучасної харчової науки — безпечність харчових продуктів та їх органолептичну оцінку.