+38 (04744) 3-43-82
Меню

2023 рік вступу

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА (2023 рік вступу)

Обов'язкові компоненти програми:

Код н/д

Компоненти освітньої програми (навчальні дисципліни, курсові проекти (роботи), практики, кваліфікаційна робота)

Кількість кредитів Форма підсумкового контролю
ОК 1 Ділова українська та професійна іноземна мова 3 залік
ОК 2 Інтелектуальна власність 3 залік
ОК 3 Маркетингові дослідження та управління інвестиційними проєктами 4 екзамен
ОК 4 Методологія харчової науки 6 екзамен
ОК 5 Моделювання та оптимізація техніко-технологічних об'єктів 5 екзамен
ОК 6 Інноваційні технології та енергоощадне обладнання зернопереробних виробництв 6 екзамен
  Інноваційні технології та енергоощадне обладнання зернопереробних виробництв - курсовий проєкт
ОК 7 Науково-дослідницький практикум 6 залік
ОК 8 Керування якістю та безпечністю продукції зернопереробних виробництв 6 екзамен
ОК 9 Наукові основи раціонального використання продукції рослинництва 5 залік
ОК 10 Виробнича практика 9 залік
ОК 11 Виконання кваліфікаційної роботи і підсумкова атестація 10 захист кваліфікаційної роботи

Останні новини

ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ЗА УЧАСТІ СТЕЙКХОЛДЕРАЧитати повністю

ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ЗА УЧАСТІ СТЕЙКХОЛДЕРА

На кафедру харчових технологій Уманського національного університету завітав стейкхолдер освітньої програми «Харчові технології», директор департаменту елеваторного господарства ТОВ «ТАС АГРО» Ярослав СТРАТУЦА

Читати повністю

ENOGASTRONOMY LECTUREЧитати повністю

ENOGASTRONOMY LECTURE

Нещодавно на кафедрі харчових технологій Уманського національного університету відбулась лекція для студентів 21 м-тх групи спеціальності G13 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчування» з дисципліни «Основи роботи сомельє» на тему: «Роль виногастрономії у формуванні винного асортименту».

Читати повністю

РОЗВИТОК АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІ З МЕТОЮ ІНТЕГРАЦІЇ В МІЖНАРОДНИЙ ПРОСТІРЧитати повністю

РОЗВИТОК АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІ З МЕТОЮ ІНТЕГРАЦІЇ В МІЖНАРОДНИЙ ПРОСТІР

З метою поглиблення співробітництва у освітній та дослідницький простір доцент кафедри харчових технологій Олена ВАСИЛИШИНА взяла участь у рецензуванні статті «Product and Consumer Quality Indicators of Persimmon Fruit (Diospyros kaki L.) Varieties ‘Agrarna’ and ‘Stepova Krasunya’» представленої у збірнику наукових праць AGRIVITA.

Читати повністю

УЧАСТЬ У ХІІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ЗДОБУТКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ»Читати повністю

УЧАСТЬ У ХІІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ЗДОБУТКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ»

24 вересня доцентка кафедри харчових технологій Валерія ЖЕЛЄЗНА взяла участь у ХІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», що відбулася на базі Національного університету харчових технологій.

Читати повністю

Всі новини