2022 рік вступу
Освітня програма (2022 рік вступу)
Обов'язкові компоненти програми:
Код н/д |
Компоненти освітньої програми (навчальні дисципліни, курсові проекти (роботи), практики, кваліфікаційна робота) |
Кількість кредитів | Форма підсумкового контролю |
ОК 1 | Іноземна мова професійного спрямування | 3 | залік |
ОК 2 | Інтелектуальна власність | 3 | залік |
ОК 3 | Маркетингові дослідження та управління інвестиційними проєктами | 4 | залік |
ОК 4 | Методологія харчової науки | 5 | екзамен |
ОК 5 | Моделювання та оптимізація техніко-технологічних об'єктів | 5 | екзамен |
ОК 6 | Інноваційні технології та енергоефективне обладнання харчових виробництв | 6 | екзамен |
Інноваційні технології та енергоефективне обладнання харчових виробництв | - | курсовий проєкт | |
ОК 7 | Науково-дослідницький практикум | 5 | залік |
ОК 8 | Керування якістю та безпечністю продукції зернопереробних виробництв | 6 | екзамен |
ОК 9 | Наукові основи раціонального використання зерна | 5 | екзамен |
ОК 10 | Практика | 9 | залік |
ОК 11 | Виконання кваліфікаційної роботи і підсумкова атестація | 12 | захист кваліфікаційної роботи |