У рамках вивчення дисципліни «Технологія зберігання і переробки плодоовочевої продукції» на кафедрі харчових технологій студенти факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин вчилися визначати придатність ягід для одержання желейних продуктів переробки.
У межах ознайомчої поїздки для здобувачів вищої освіти спеціальностей G13 «Харчові технології» та H7 «Агроінженерія» та науково-педагогічних працівників інженерно-технологічного факультету Уманського національного університету, відбулася екскурсія на один із найсучасніших заводів України – філії Внутрішньогосподарський комплекс з виробництва кормів (ВКВК) ТОВ «Вінницька птахофабрика».
14 травня відбулося практичне заняття в умовах виробництва на елеваторі м. Умань ТОВ «Дистрибуційна компанія Агротекс».
Уманський національний університет на запрошення професора Ірини ЗАМОРСЬКОЇ відвідала представниця мережі закладів харчування Бістро Борщ | Умань та Ресторан «Kavkazskiy Dvir» Юлія ВДОВИЧЕНКО