+38 (04744) 3-43-82
Меню

Монографії

Останні новини

ЛАБОРАТОРНЕ ЗАНЯТТЯ ІЗ ВИЗНАЧЕННЯ ЖЕЛЮЮЧОЇ ЗДАТНОСТІ ЯГІДЧитати повністю

ЛАБОРАТОРНЕ ЗАНЯТТЯ ІЗ ВИЗНАЧЕННЯ ЖЕЛЮЮЧОЇ ЗДАТНОСТІ ЯГІД

У рамках вивчення дисципліни «Технологія зберігання і переробки плодоовочевої продукції» на кафедрі харчових технологій студенти факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин вчилися визначати придатність ягід для одержання желейних продуктів переробки.

Читати повністю

ТЕХНОЛОГІЇ ТА СТАНДАРТИ МХП: ЕКСКУРСІЯ В РЕАЛЬНИХ УМОВАХЧитати повністю

ТЕХНОЛОГІЇ ТА СТАНДАРТИ МХП: ЕКСКУРСІЯ В РЕАЛЬНИХ УМОВАХ

У межах ознайомчої поїздки для здобувачів вищої освіти спеціальностей G13 «Харчові технології» та H7 «Агроінженерія» та науково-педагогічних працівників інженерно-технологічного факультету Уманського національного університету, відбулася екскурсія на один із найсучасніших заводів України – філії Внутрішньогосподарський комплекс з виробництва кормів (ВКВК) ТОВ «Вінницька птахофабрика».

Читати повністю

ЗАНЯТТЯ В УМОВАХ ВИРОБНИЦТВА НА ЕЛЕВАТОРІ М. УМАНЬ ТОВ «ДИСТРИБУЦІЙНА КОМПАНІЯ АГРОТЕКС»Читати повністю

ЗАНЯТТЯ В УМОВАХ ВИРОБНИЦТВА НА ЕЛЕВАТОРІ М. УМАНЬ ТОВ «ДИСТРИБУЦІЙНА КОМПАНІЯ АГРОТЕКС»

14 травня відбулося практичне заняття в умовах виробництва на елеваторі м. Умань ТОВ «Дистрибуційна компанія Агротекс».

Читати повністю

ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ G13 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»Читати повністю

ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ G13 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»

Уманський національний університет на запрошення професора Ірини ЗАМОРСЬКОЇ відвідала представниця мережі закладів харчування Бістро Борщ | Умань та Ресторан «Kavkazskiy Dvir» Юлія ВДОВИЧЕНКО

Читати повністю

Всі новини