+38 (04744) 3-43-82
Меню

Євчук Яна Валеріївна

Євчук Яна Валеріївна Науковий ступінь: кандидат технічних наук
Вчене звання: доцент
Посада: доцент
Контактний телефон: (04744)3-43-82

 

Відповідність освітньої та/або професійної кваліфікації

Євчук Яни Валеріївни

освітнім компонентам:

Назва компонента

Скорочена назва компонента

Вид компонента

Освітній рівень

Освітня програма

Спеціальність

Методологія харчової науки

МХН

обовязковий

магістр

Харчові технології

181 – Харчові технології

Органічна продукція галузі

ОПГ

вибірковий

магістр

Харчові технології

181 – Харчові технології

Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів

ТХМКХ

обовязковий

бакалавр

Харчові технології

181 – Харчові технології

Екотрофологія

Екотрофологія

обовязковий

бакалавр

Харчові технології

181 – Харчові технології

 

 

Показник

Фактичні дані

1

Документ про вищу освіту

Уманський державний аграрний університет. Спеціальність – Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів», кваліфікація магістр – з харчових технологій та інженерії, диплом ЕР 30568400 від 16 червня 2006 р.

2

Документ про науковий ступінь

Кандидат технічних наук. Диплом ДК № 012405, від 01березня 2013 р.  Спеціальність  05.18.13 – технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів

 

3

Наявність досвіду професійної діяльності (заняття) за відповідним фахом (спеціальністю, спеціалізацією) не менше п’яти років (крім педагогічної, науково-педагогічної, наукової діяльності)

-

4

Керівництво (консультування) дисертації на здобуття наукового ступеня за спеціальністю, що була захищена в Україні або за кордоном

-

5

Щонайменше п’ятьма публікаціями у наукових виданнях, які включені до переліку фахових видань України, до наукометричних баз, зокрема Scopus, Web of Science Core Collection

1. Formation of microbial biofilms on stainless steel with different surface roughness / Igor Stadnyk etc. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. Vol. 13. 2019. No. 1. PP. 915–924.

doi.org/10.5219/1190  (Scopus).

2. Євчук Я.В., Любич В.В. Удосконалення технології хліба пшеничного, збагаченого нетрадиційними рослинними інгредієнтами. Наукові Горизонти. Житомир, 2019. Вип. №5 (78) С. 58–67. doi.org/10.33249/2663-2144-2019-78-5-58-67 (Scopus).

3. Lentil yield performance and quality as affected by moisture supply. Ecological Engeneering and Envinronmental technology / O.I. Prysiazhniuk etc. 2022. V. 23 (5) No.4 Junuary РР. 25–33. doi.10.12912/27197050/151632 (Scopus).

Фахові видання

1. Біохімічна характеристика плодів глоду (Crataegus L.) з метою створення продуктів профілактичного призначення / Я.В. Євчук, В.М. Меженський, В.В. Любич, М.І. Парубок. Садівництво  Київ, 2019. № 74. С.124–132.

2. Вміст біохімічної складової в насіння кунжута залежно від його забарвлення / Кононенко Л.М., Я.В. Євчук, В.І. Войтовська, С.О. Третьякова. Збірник наукових праць Уманського НУС, 2020. Вип. 97 (Част. 1). С. 229–239.

3. Порівняльна оцінка хімічного складу суцільнозернового борошна сорго зернового (Sorghum bicolor) і чіа  (Salvia hispanica) / Третьякова С.О., Войтовська В.І., Євчук Я. В., Кононенко Л.М. Агробіологія. Збірник наукових праць № 2 (161). Біла Церква 2020. С. 168–178. 

4. Хімічні складові насіння кунжуту залежно від сортових особливостей / Сторожик Л.І., Кононенко Л.М., Євчук Я.В., Войтовська В.І. Новітні агротехнології, Київ. 2020. № 8. С. 89–96.

5. Використання кунжутного борошна в технології хліба спеціального призначення / Кононенко Л.М., Євчук Я.В., В.І. Войтовська, С.О Третьякова. Збірник наукових праць Уманського НУС, 2021. Вип. 98 (Част. 1). С. 299–306.

6. Амінокислотний склад незнежиреного борошна кунжутного та перспективи його використання у виробництві органічних продуктів спеціального призначення / Євчук Я.В., Кононенко Л.М., Войтовська В.І., Третьякова С.О. Агробіологія. Збірник наукових праць № 1. Біла Церква 2021. С. 41–48.

7. Особливості використання кунжутного борошна для виробництва кондитерських виробів оздоровчого призначення в закладах ресторанного господарства. Євчук Я.В., Любич В.В., Войтовська В.І.,Кононенко, Л.М.. Новітні агротехнології, 2021 № (9). С.  doi.org/10.47414/na.9.2021.255039

8. Біохімічний склад та харчова цінність свіжих, сушених і заморожених плодів різних сортів обліпихи звичайної (Hippophae rhanoides). / Євчук Я.В., Парубок М.І., Бойко І.І., Марченко Т.М. Наукові праці Інститут біоенегетичних культур і цукрових буряків. 2021. Вип.29.С. 46–52.

9. Євчук Я.В. Технологічні показники та хімічний склад плодів обліпихи як сировини для отримання барвників натурального походження. Наукові праці Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків. 2022. Вип.30. С. 68-74.

10. Євчук Я.В. Технологічні показники та хімічний склад ягід аронії як сировини для отримання барвників натурального походження / Наукові праці Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків. 2022. Вип.31. С. 86-93.

11. Формування якості ягід і варення різних сортів аронії чорноплідної / Любич В.В., Чернег А.О., Євчук Я.В., Войтовська В.І. Агробіологія. Збірник наукових праць №1 (171) 2022. С.122-129.

12. Використання борошна сочевиці в хлібі спеціального призначення / Я.В. Євчук та ін. Новітні агротехнології. 2023. №11 (1). doi: 10.47414/na.11.1.2023.277212

 

 

2. Досягнення
 
ЄВЧУК ЯНИ ВАЛЕРІЇВНИ
у професійній діяльності, які зараховуються за 2018–2022 рр.

 

Показник

Фактичні дані

1

Наявність не менше п’яти публікацій у періодичних наукових виданнях, що включені до переліку фахових видань України, до наукометричних баз, зокрема Scopus, Web of Science Core Collection

1. Formation of microbial biofilms on stainless steel with different surface roughness / Igor Stadnyk etc. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. Vol. 13. 2019. No. 1. PP. 915–924.

doi.org/10.5219/1190  (Scopus).

2. Євчук Я.В., Любич В.В. Удосконалення технології хліба пшеничного, збагаченого нетрадиційними рослинними інгредієнтами. Наукові Горизонти. Житомир, 2019. Вип. №5 (78) С. 58–67. doi.org/10.33249/2663-2144-2019-78-5-58-67 (Scopus).

3. Use of alternative types of fuel for grain drying / Nina Osokina etc. Modern Development Paths of Agricultural Production. Springer, Cham. PP. 807-814 DOI https://doi.org/10.1007/978-3-030-14918-5_74 (Scopus).

4. Lentil yield performance and quality as affected by moisture supply. Ecological Engeneering and Envinronmental technology / O.I. Prysiazhniuk etc. 2022. V. 23 (5) No.4 Junuary РР. 25–33. doi.10.12912/27197050/151632 (Scopus).

Фахові видання

1. Біохімічна характеристика плодів глоду (Crataegus L.) з метою створення продуктів профілактичного призначення / Я.В. Євчук, В.М. Меженський, В.В. Любич, М.І. Парубок. Садівництво  Київ, 2019. № 74. С.124–132.

2. Вміст біохімічної складової в насіння кунжута залежно від його забарвлення / Кононенко Л.М., Я.В. Євчук, В.І. Войтовська, С.О. Третьякова. Збірник наукових праць Уманського НУС, 2020. Вип. 97 (Част. 1). С. 229–239.

3. Порівняльна оцінка хімічного складу суцільнозернового борошна сорго зернового (Sorghum bicolor) і чіа  (Salvia hispanica) / Третьякова С.О., Войтовська В.І., Євчук Я. В., Кононенко Л.М. Агробіологія. Збірник наукових праць № 2 (161). Біла Церква 2020. С. 168–178. 

4. Хімічні складові насіння кунжуту залежно від сортових особливостей / Сторожик Л.І., Кононенко Л.М., Євчук Я.В., Войтовська В.І. Новітні агротехнології, Київ. 2020. № 8. С. 89–96.

5. Використання кунжутного борошна в технології хліба спеціального призначення / Кононенко Л.М., Євчук Я.В., В.І. Войтовська, С.О Третьякова. Збірник наукових праць Уманського НУС, 2021. Вип. 98 (Част. 1). С. 299–306.

6. Амінокислотний склад незнежиреного борошна кунжутного та перспективи його використання у виробництві органічних продуктів спеціального призначення / Євчук Я.В., Кононенко Л.М., Войтовська В.І., Третьякова С.О. Агробіологія. Збірник наукових праць № 1. Біла Церква 2021. С. 41–48.

7. Особливості використання кунжутного борошна для виробництва кондитерських виробів оздоровчого призначення в закладах ресторанного господарства. Євчук , Я. В., Любич , В. В., Войтовська , В. І.,Кононенко, Л.М.. Новітні агротехнології, 2021 № (9). С.  doi.org/10.47414/na.9.2021.255039

8. Біохімічний склад та харчова цінність свіжих, сушених і заморожених плодів різних сортів обліпихи звичайної (Hippophae rhanoides). / Євчук Я.В., Парубок М.І., Бойко І.І., Марченко Т.М. Наукові праці Інститут біоенегетичних культур і цукрових буряків. 2021. Вип.29.С. 46–52.

9. Євчук Я.В. Технологічні показники та хімічний склад плодів обліпихи як сировини для отримання барвників натурального походження. Наукові праці Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків. 2022. Вип.30. С. 68-74.

10. Євчук Я.В. Технологічні показники та хімічний склад ягід аронії як сировини для отримання барвників натурального походження / Наукові праці Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків. 2022. Вип.31. С. 86-93.

11. Любич В.В., Чернега А.О., Євчук Я.В., Войтовська В.І. Формування якості ягід і варення різних сортів аронії чорноплідної. Агробіологія. Збірник наукових праць №1 (171) 2022. С.122-129.

12. Використання борошна сочевиці в хлібі спеціального призначення /Я.В. Євчук та ін.. Новітні агротехнології. 2023. №11 (1). doi: 10.47414/na.11.1.2023.277212

 

2

Наявність одного патенту на винахід або п’яти деклараційних патентів на винахід чи корисну модель, включаючи секретні, або наявність не менше п’яти свідоцтв про реєстрацію авторського права на твір

-

3

Наявність виданого підручника чи навчального посібника (включаючи електронні) або монографії (загальним обсягом не менше
5 авторських аркушів), в тому числі видані у співавторстві (обсягом не менше 1,5 авторського аркуша на кожного співавтора)

1. Методологія і організація наукових досліджень в сільському господарстві та харчових технологіях / О.І., Присяжнюк та ін. Вінниця, ТОВ «Нілан-ЛТД», 2021. 300 с. ISBN 978-966-924-927-2.

 2. Якість та облік зерна за приймання, оброблення і зберігання: навч. посіб. / Н. М. Осокіна та ін. – К.: ТОВ «ТРОПЕА», 2021. – 456 с.: іл.

4

Наявність виданих навчально-методичних посібників/посібників для самостійної роботи здобувачів вищої освіти та дистанційного навчання, електронних курсів на освітніх платформах ліцензіатів, конспектів лекцій/практикумів/методичних вказівок/рекомендацій/ робочих програм, інших друкованих навчально-методичних праць загальною кількістю три найменування

1. Інструктивно-методичні матеріали до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» для здобувачів вищої освіти спеціальності  181 - Харчові технології, ОР «Бакалавр» / Укладач - к.т.н., доцент Євчук Я.В. Умань: Уманський НУС,  2019. – 46 с. 

2. Інструктивно-методичні матеріали до виконання практичних занять навчальної дисципліни «Методологія харчової науки» для здобувачів вищої освіти спеціальності  181 - Харчові технології, ОР «Магістр»/ Укладач - к.т.н., доцент Євчук Я.В. Умань: Уманський НУС,  2021. – 41 с. 

3. Інструктивно-методичні матеріали для виконання самостійних робіт студентів з навчальної дисципліни «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» для здобувачів вищої освіти спеціальності  181 - Харчові технології, ОР «Бакалавр» / Укладач - к.т.н., доцент Євчук Я.В. Умань: Уманський НУС,  2019. 19 с.  

4. Інструктивно-методичні матеріали для виконання самостійних робіт студентів з навчальної дисципліни «Методологія харчової науки» для здобувачів вищої освіти спеціальності  181 - Харчові технології, ОР «Магістр»/ Укладач - к.т.н., доцент Євчук Я.В. Умань: Уманський НУС,  2021. – 17 с. 

5. Інструктивно-методичні матеріали для виконання самостійних робіт студентів з навчальної дисципліни «Органічна продукція галузі» для здобувачів вищої освіти спеціальності  181 - Харчові технології, ОР «Магістр»/ Укладач - к.т.н., доцент Євчук Я.В. Умань: Уманський НУС,  2022. – 15 с. 

6. Робоча програма навчальної дисципліни «Екотрофологія» для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 – Харчові технології освітньої програми Харчові технології. Умань: Уманський НУС, 2021. 18 с.

7. Робоча програма навчальної дисципліни «Методологія харчової науки» для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 – Харчові технології освітньої програми Харчові технології. Умань: Уманський НУС, 2022. 16 с.

8. Робоча програма навчальної дисципліни «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 – Харчові технології освітньої програми Харчові технології. Умань: Уманський НУС, 2022. 26 с.

5

Захист дисертації на здобуття наукового ступеня

­

6

Наукове керівництво (консультування) здобувача, який одержав документ про присудження наукового ступеня

­

7

Участь в атестації наукових кадрів як офіційного опонента або члена постійної спеціалізованої вченої ради, або члена не менше трьох разових спеціалізованих вчених рад

Офіційний опонент:

Бендерська Ольга Вячеславівна. Тема дисертаційного дослідження: Удосконалення технології томатних соусів із додаванням пасти із насіння томатів» на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук. Спеціальність 05.18.13 – Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів». 21 червня 2019 р. Спецрада Д.26.058.07 в Національному університеті харчових технологій, м. Київ.

Писарев Максим Григорович. Тема дисертаційного дослідження: «Удосконалення технологій переробки сучасних сортів картоплі з отриманням нових напівфабрикатів та консервованих продуктів». на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук. Спеціальність 05.18.13 – Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів». 4 грудня 2019 р. Спецрада Д.26.058.07 в Національному університеті харчових технологій, м. Київ.

8

Виконання функцій (повноважень, обов’язків) наукового керівника або відповідального виконавця наукової теми (проекту), або головного редактора/члена редакційної колегії/експерта (рецензента) наукового видання, включеного до переліку фахових видань України, або іноземного наукового видання, що індексується в бібліографічних базах

Керівник наукової теми за госпдоговірною тематикою: «Розробка пропозицій стосовно технічного переоснащення технологічної лінії виробництва комбікормів». (Договір №418 від 16.03.2018 р., ТОВ «Ватав» м. Звенигородка, Черкаської обл.).

9

Робота у складі експертної ради з питань проведення експертизи дисертацій МОН або у складі галузевої експертної ради як експерта Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, або у складі Акредитаційної комісії, або міжгалузевої експертної ради з вищої освіти Акредитаційної комісії, або трьох експертних комісій МОН/зазначеного Агентства, або Науково-методичної ради/науково-методичних комісій (підкомісій) з вищої або фахової передвищої освіти МОН, наукових/науково-методичних/експертних рад органів державної влади та органів місцевого самоврядування, або у складі комісій Державної служби якості освіти із здійснення планових (позапланових) заходів державного нагляду (контролю)

Робота у складі експертної групи Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти з проведення акредитаційної експертизи за спеціальністю 181 – Харчові технології.

1. Наказ № 606-Е від 20.10.2022. ОП «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» ОР «Магістр» (ID у ЄДЕБО 446) Національного університету харчових технологій;

2. ОП «Технології зберігання, консервування та переробки молока» ОР «Магістр» (ID у ЄДЕБО 1736) Національного університету харчових технологій.

 

3. Наказ № 370-Е від 23.02.2023.  ОП «Харчові технології та інженерія» ОР «Бакалавр» (ID у ЄДЕБО 6857) Національного університету Чернігівська політехніка.

 

10

Участь у міжнародних наукових та/або освітніх проектах, залучення до міжнародної експертизи, наявність звання “суддя міжнародної категорії”;

­

11

Наукове консультування підприємств, установ, організацій не менше трьох років, що здійснювалося на підставі договору із закладом вищої освіти (науковою установою)

­

12

Наявність апробаційних та/або науково-популярних, та/або консультаційних (дорадчих), та/або науково-експертних публікацій з наукової або професійної тематики загальною кількістю не менше п’яти публікацій

Рекомендації щодо технологічних режимів вилучення каротиноїдів із моркви та шафрану для виробництва натуральних харчових барвників (ТОВ «Млин-2», акт впровадження №17 від 15.09.2022 р.).

 

Науково-експертні публікації:

1. Євчук Я.В. Удосконалення технології хліба пшеничного з використанням малопоширених рослинних добавок. Матеріали Всеукраїнської наукової конференції молодих учених і науково-педагогічних працівників «Підсумки наукової роботи за 2014–2019 рр. приуроченої 175-річчю Уманського НУС. Умань, 2019. С.251–253.

2. Євчук Я.В. Удосконалення технології виготовлення хліба з використанням порошку із плодів шипшини. Збірник матеріалів Першої Всеукраїнської науково-практичної конференції «Досягнення та концептуальні напрями вирощування малопоширених плодово-ягідних культур та переробки їх сировини. Київ, 2019. С.251–253.

3. Yana Yevchuk. Using powder of dry hawthorn berries in bread technology. Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів», Умань, 2020. С. 95–98.

4. Євчук Я.В., Беженар Є.І. «Способи підвищення харчової цінності хлібобулочних виробів». Матеріали VІ Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології вирощування, зберігання і переробки продукції садівництва та рослинництва», Умань, 2020 С. 105–108.

5. Євчук Я.В., Руденко А.О., Адамович В.В. Використання нетрадиційної сировини в хлібопекарському виробництві. Матеріали VІ Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні технології вирощування, зберігання і переробки продукції садівництва та рослинництва». Умань, 2020. С.108–111.

6. Шутюк В., Євчук Я. Удосконалення технології в’ялення ляща звичайного. Матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» (Ч.1). Київ, НУХТ. 2020. С. 213.

7. Безглютенові види борошна та їх використання у виробництві харчових продуктів спеціального призначення / Войтовська В.І., Третьякова С.О., Євчук Я.В., Кононенко Л.М.. The 6 th International scientific and practical conference “The world of science and innovation”. (January 14-16, 2021) Cognum Publishing House, London, United Kingdom. 2021. PP. 431–442.

8. Перспективи використання нішевих культур у виробництві безглютенової продукції / Войтовська В. І., Євчук Я. В., Третьякова С. О., Свідельська Н.М.. The 5 th International scientific and practical conference “World science: problems, prospects and innovations.” (January 27-29, 2021) Perfect Publishing, Toronto, Canada. 2021. РР. 424–434.

9. Євчук Я.В., Шутюк В.В. Перспективи використання плодів глоду для виготовлення продукції лікувально-профілактичного призначення. Матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», НУХТ, Київ. 2021. С. 65–66.

10. Зміна якості сушених плодів глоду при зберіганні у картонно-паперовій тарі. В.І. Войтовська, Я.В. Євчук, В.В. Шутюк, В.П. Василів. Матеріали XI Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства», НУБіП, 2022. С. 243-245.

11. Вікторія Войтовська, Яна Євчук. Зміна біохімічного складу сушених плодів глоду при зберіганні у картонно-паперовій тарі / Матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті", Квітень – Травень 2022 р. – Київ: НУХТ. – Ч.1. С. 186.

12. Євчук Я.В. Виробництво кондитерських виробів оздоровчого призначення в закладах ресторанного господарства / Тези доповідей Міжнародної наукової інтернет-конференції «Інноваційні зернопродукти і технології», 21 лютого 2022 р.  С. 103– 105.

13. Біохімічний склад ягід різних сортів обліпихи звичайної (Hippophae rhanoides L.). Євчук Я. В., Парубок М. І., Марченко Т. М., Боднар В.І. / Тези доповідей Міжнародної наукової інтернет-конференції «Інноваційні зернопродукти і технології», 21 лютого 2022 р.  С. 105– 107.

14. Удосконалення технології екстрагування моркви для одержання натурального харчового барвника / Шутюк В.В., Євчук Я.В., Чернега А.О., Войтовська В.І. Матеріали  III Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів» (20 квітня 2022 р.)., УНУС., 2022. С. 86–89.

15. Амінокислотний склад борошна кунжутного та перспективи його використання у виробництві органічних продуктів спеціального призначення / Євчук Я.В., Войтовська В.І., Чернега А.О. Матеріали III Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів» (20 квітня 2022 р.). УНУС,2022. С. 84–86.

16. Євчук Я.В. Виробництво кондитерських виробів оздоровчого призначення в закладах ресторанного господарства / Тези доповідей Міжнародної наукової інтернет-конференції «Інноваційні зернопродукти і технології», 21 лютого 2022. С. 103– 105.

17. Біохімічний склад ягід різних сортів обліпихи звичайної  (Hippophae rhanoides L.). Євчук Я. В., Парубок М. І., Марченко Т. М., Боднар В.І. / Тези доповідей Міжнародної наукової інтернет-конференції «Інноваційні зернопродукти і технології», 21 лютого 2022. С. 105– 107.

 

13

Проведення навчальних занять із спеціальних дисциплін іноземною мовою (крім дисциплін мовної підготовки) в обсязі не менше
50 аудиторних годин на навчальний рік;

 

14

Керівництво студентом, який зайняв призове місце на I або ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або робота у складі організаційного комітету / журі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або керівництво постійно діючим студентським науковим гуртком / проблемною групою; керівництво студентом, який став призером або лауреатом Міжнародних, Всеукраїнських мистецьких конкурсів, фестивалів та проектів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі міжнародних, всеукраїнських мистецьких конкурсів, інших культурно-мистецьких проектів (для забезпечення провадження освітньої діяльності на третьому (освітньо-творчому) рівні); керівництво здобувачем, який став призером або лауреатом міжнародних мистецьких конкурсів, фестивалів, віднесених до Європейської або Всесвітньої (Світової) асоціації мистецьких конкурсів, фестивалів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі зазначених мистецьких конкурсів, фестивалів); керівництво студентом, який брав участь в Олімпійських, Паралімпійських іграх, Всесвітній та Всеукраїнській Універсіаді, чемпіонаті світу, Європи, Європейських іграх, етапах Кубка світу та Європи, чемпіонаті України; виконання обов’язків тренера, помічника тренера національної збірної команди України з видів спорту; виконання обов’язків головного секретаря, головного судді, судді міжнародних та всеукраїнських змагань; керівництво спортивною делегацією; робота у складі організаційного комітету, суддівського корпусу

Робота у складі журі І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 181 – Харчові технології (Уманський НУС).

Робота у складі журі І туру Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності 181 – Харчові технології (Уманський НУС).

 

15

Керівництво школярем, який зайняв призове місце III—IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових навчальних предметів, II—III етапу Всеукраїнських конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт учнів — членів Національного центру “Мала академія наук України”; участь у журі III—IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових навчальних предметів чи II—III етапу Всеукраїнських конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт учнів — членів Національного центру “Мала академія наук України” (крім третього (освітньо-наукового/освітньо-творчого) рівня)

 

16

Наявність статусу учасника бойових дій (для вищих військових навчальних закладів, закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання, військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти)

-

17

Участь у міжнародних операціях з підтримання миру і безпеки під егідою Організації Об’єднаних Націй (для вищих військових навчальних закладів, закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання, військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти)

-

18

Участь у міжнародних військових навчаннях (тренуваннях) за участю збройних сил країн - членів НАТО (для вищих військових навчальних закладів, військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти)

-

19

Діяльність за спеціальністю у формі участі у професійних та/або громадських об’єднаннях

-

20

Досвід практичної роботи за спеціальністю не менше п’яти років (крім педагогічної, науково-педагогічної, наукової діяльності)

-

 

Висновок: Євчук Яна Валеріївна має відповідну професійну кваліфікацію для забезпечення вказаних освітніх компонентів. За результатами професійної діяльності Євчук Яна Валеріївна має 8 (вісім) досягнень, визначених чинними Ліцензійними вимогами та відповідає вимогам щодо відбору науково-педагогічних працівників для здійснення освітньої діяльності за вказаними освітніми компонентами відповідно до вимог положення Про забезпечення якості освітньої діяльності та вищої освіти в Уманському національному університеті садівництва (https://www.udau.edu.ua/ua/file/85IT).