Желєзна (Возіян) Валерія Валеріївна
Вчене звання: доцент
Посада: доцент
Контактний телефон: (04744)3-43-82
|
Науковий ступінь: кандидат сільськогосподарських наук |
|
Вчене звання: - |
||
Посада: доцент |
||
Контактний телефон: 0987746885 |
||
Email: valieriia.voziian07@gmail.com |
||
Scopus Author ID 57195525104 |
Researcher ID AAL-5479-2020 |
|
ORCID ID 0000-0002-1874-2155 |
Google scholar ID https://scholar.google.com.ua/citations?user=30aMVTMAAAAJ&hl=uk&authuser=1 |
|
Освіта |
Уманський національний університет садівництва |
Кваліфікація магістра з технології зберігання і переробки зерна диплом ЕР № 45847279 від 18 червня 2013 року |
|
Науковий ступінь |
Кандидат сільськогосподарських наук |
Диплом ДК № 044409 від 11 жовтня 2017 р. |
|
Спеціальність 06.01.15 – первинна обробка продуктів рослинництва |
|
Аспірантура |
2013–2016 рр., Уманський національний університет садівництва |
Тема дисертаційного дослідження |
Розробка технології виробництва круп’яних продуктів із зерна пшениці спельти |
Вчене звання |
– |
Останнє підвищення кваліфікації |
Одеський інститут післядипломної освіти № ПК 02070938/001075-22 від 4 лютого 2022 р. |
У результаті інформальної освіти (самоосвіти), що визнано Вченою радою ф-ту (Протокол №6 від 30.12.2021 р.): - Осінньої школи «Трансфер технологій та інновацій: європейський та український досвід» в рамках 611679-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMO-MODULE Жан Моне «Європейський досвід трансферу технологій для українських університетів» /EXTECH в обсязі 0,1 кредиту ЄКТС (три години). Сертифікат Програми Жана Моне, Erasmus+ 03–10.11.2021 р. - «Наукові дослідження та методи їх реалізації: світовий досвід та вітчизняна реальність» на тему «Характеристика нових сортів зерна тритикале» у м. Болонія в обсязі 0,1 кредиту ЄКТС (три години). Сертифікат Ls 121121-029 від 12.11.2021 р. (Euro Science № 22341 від 21.10.2021 р.; UKRISTEI № 864 від 22.10.2021 р.); - «Тенденції та розвиток перспектив науки і практики в сучасних умовах» Європейської 10 міжнародної науково-практичної конференції в обсязі 0,1 кредиту ЄКТС (три години). Сертифікат EU-conf.com 22–24.11.2021 р. |
|
Нагороди, звання |
Грамота Національного університету харчових технологій, 2018 р. |
Грамота Уманського національного університету садівництва, 2018 р. |
|
Стаж роботи |
Загальний – 5 років |
Науково-педагогічний – 5 років |
|
Дисципліни, що викладає |
«Проектування підприємств харчової промисловості», «Технологічне обладнання підприємств харчової промисловості», «Технологія комбікормів», «Проектування підприємств галузі», «Моделювання та оптимізація техніко-технологічних об’єктів» |
Загальна кількість наукових публікацій |
150 |
Загальна кількість розроблених методичних рекомендацій |
17 |
Організаційна робота |
Куратор 11-т, 11мб-т академічної групи інженерно-технологічного факультету (п’ятий випуск в 2022 р.). Виконує обов’язки секретаря ЕК по захисту кваліфікаційних робіт студентами спеціальності 181 «Харчові технології» ОР «Бакалавр». Виконує обов’язки заступника декана інженерно-технологічного факультету з організаційно-виховної роботи. |
Сфера наукових інтересів: |
Технології зберігання та переробки зерна. Технології виробництва комбікормів, збагачення їх рослинною сировинною. Виробництво хлібобулочних та кондитерських виробів, збагачення їх рослинною сировинною. Тенденції розвитку зернопереробної галузі. |