Василишина Олена Володимирівна
Вчене звання: доцент
Посада: доцент
Контактний телефон: (04744)3-22-12
Email: ft@udau.edu.ua
|
Науковий ступінь: кандидат сільськогосподарських наук |
|
Вчене звання: доцент |
||
Посада: доцент |
||
Контактний телефон: +38(04744)3-43-82 |
||
Email: tzpz@udau.edu.ua |
||
Scopus Author 57118262500 |
Researcher ID J-5961-2018 |
|
ORCID ID 0000-0002-1066-4009 |
Google scholar ID https://scholar.google.com.ua/citations?user=O9j3xHwAAAAJ&hl=uk
|
|
Освіта |
Уманська державна аграрна академія |
Спеціаліст з технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів, кваліфікація інженер-технолог, диплом ЕР №22891090 від 10 червня 2003 року. |
|
Науковий ступінь |
Кандидат сільськогосподарських наук |
Диплом ДК №000980 від 19 січня 2012 р. |
|
Спеціальність 06.01.15 – первинна обробка продуктів рослинництва |
|
Аспірантура |
2003–2006 рр., Уманський національний університет садівництва |
Тема дисертаційного дослідження |
Збереження якості плодів вишні з післязбиральною обробкою речовинами антимікробної дії та в продуктах переробки |
Вчене звання |
Доцент кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів |
Атестат АД № 000312 від 11 жовтня 2017 р. |
|
Останнє підвищення кваліфікації |
Одеський інститут післядипломної освіти Свідоцтво про підвищення кваліфікації ПК 02070938/001071-22 від 4 лютого 2022 р.
|
Нагороди, звання |
Почесна грамота Уманського національного університету садівництва, 2012 р, 2019 р. |
Почесна грамота Уманської міської ради, 2016 р. |
|
Почесна грамотаУманської райдержадміністрації, 2018 р. |
|
Стаж роботи |
Загальний – 20 років |
Науково-педагогічний – 14 років |
|
Дисципліни, що викладає |
«Сучасні досягнення харчової науки», «Методологія і організація наукових досліджень», «Технологія спеціальних харчових продуктів», «Контроль якості та безпеки продукції харчових виробництв», «Методи контролю якості продукції галузі» |
Загальна кількість наукових публікацій |
116 |
Загальна кількість розроблених методичних рекомендацій |
|
Організаційна робота |
Куратор 21 мб-т академічної групи інженерно-технологічного факультету
|
Сфера наукових інтересів: |
Технології зберігання і переробки плодів та овочів |