+38 (04744) 3-43-82
Меню

Василишина Олена Володимирівна

Василишина Олена Володимирівна Науковий ступінь: кандидат сільськогодарських наук
Вчене звання: доцент
Посада: доцент
Контактний телефон: (04744)3-22-12
Email: ft@udau.edu.ua

 

 

Науковий ступінь: кандидат сільськогосподарських наук

Вчене звання: доцент

Посада: доцент

Контактний телефон: +38(04744)3-43-82

Email: tzpz@udau.edu.ua

Scopus Author 57118262500

Researcher ID J-5961-2018

ORCID ID 0000-0002-1066-4009

Google scholar ID

https://scholar.google.com.ua/citations?user=O9j3xHwAAAAJ&hl=uk 

 

Перелік наукових праць

Висновок відповідності ліцензійним вимогам

Освіта

Уманська державна аграрна академія

Спеціаліст з технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів, кваліфікація інженер-технолог, диплом ЕР №22891090 від 10 червня 2003 року.

Науковий ступінь

Кандидат сільськогосподарських наук

Диплом ДК №000980 від 19 січня 2012 р.

Спеціальність 06.01.15 – первинна обробка продуктів рослинництва

Аспірантура

2003–2006 рр., Уманський національний університет садівництва

Тема дисертаційного дослідження

Збереження якості плодів вишні з післязбиральною обробкою речовинами антимікробної дії та в продуктах переробки

Вчене звання

Доцент кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів

Атестат АД № 000312 від 11 жовтня 2017 р.

Останнє підвищення кваліфікації

Одеський інститут післядипломної освіти

Свідоцтво про підвищення кваліфікації

ПК 02070938/001071-22 від 4 лютого 2022 р.

 

Нагороди, звання

Почесна грамота Уманського національного університету садівництва, 2012 р, 2019 р.

Почесна грамота Уманської міської ради, 2016 р.

Почесна грамотаУманської райдержадміністрації, 2018 р.

Стаж роботи

Загальний – 20 років

Науково-педагогічний – 14 років

Дисципліни, що викладає

«Сучасні досягнення харчової науки», «Методологія і організація наукових досліджень», «Технологія спеціальних харчових продуктів», «Контроль якості та безпеки продукції харчових виробництв», «Методи контролю якості продукції галузі»

Загальна кількість наукових публікацій

116

Загальна кількість розроблених методичних рекомендацій

 

Організаційна робота

Куратор 21 мб-т академічної групи інженерно-технологічного факультету

 

Сфера наукових інтересів:

Технології зберігання і переробки плодів та овочів