Костецька Катерина Василівна
Вчене звання: доцент
Посада: доцент
Контактний телефон: (04744)3-43-82
|
Науковий ступінь: |
Кандидат сільськогосподарських наук |
Вчене звання: |
Доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна |
|
Посада: |
Доцент кафедри харчових технологій |
|
Контактний телефон: |
+380972893775 |
|
Email: |
||
Scopus Author ID 57192088298 |
Researcher ID M-7359-2019 |
|
ORCID ID 0000-0003-2387-5400 |
Google scholar ID https://scholar.google.com.ua/citations?hl=uk&user=n8FHtwoAAAAJ |
|
Освіта |
Уманський державний аграрний університет |
Кваліфікація магістра з технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів; диплом ЕР № 30288751 від 16 червня 2006 року |
|
Науковий ступінь |
Кандидат сільськогосподарських наук |
Диплом ДК № 026583 від 26 лютого 2015 р. |
|
Спеціальність 06.01.15 – первинна обробка продуктів рослинництва |
|
Аспірантура |
2006–2009 рр., Уманський національний університет садівництва |
Тема дисертаційного дослідження |
Хіміко-технологічна оцінка сировини при зберіганні та виготовленні овочевих консервів |
Вчене звання |
Доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна |
Атестат АД №000315 від 11 жовтня 2017 р. |
|
Підвищення кваліфікації |
Вроцлавський природничий університет, кафедра ферментації і технології зерна факультету біотехнології та науки про харчування (Польща). Сертифікат WOWZ.0000.442.04.12.2017 від 23 листопада 2017 р. |
Державний заклад освіти Одеський інститут післядипломної освіти НУХТ:
- За програмою (спеціальністю) 181 Харчові технології з 24.01.22 до 04.02.2022. Загальний обсяг часу 90 годин (3 кредита ЄКТС). Свідоцтво ПК02070938/001080-22. Реєстраційний номер 676 від 04.02.2022 р. - За програмою внутрішніх аудиторів систем безпечності харчових продуктів із спеціальності менеджмент. Свідоцтво про підвищення кваліфікації Серії АБ №02070938/02186-22, реєстраційний номер 173 д.с.ф./3338 від 08.09.2022 р. Загальний обсяг часу 34 години (1,13 кредита ЄКТС). |
|
У результаті інформальної освіти (самоосвіти), що визнано Вченою радою ф-ту Протокол №6 від 30.12.2021: Курси через платформу масових відкритих онлайн-курсів Prometheus: - «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач» в обсязі 0,3 кредиту ЄКТС (9 годин). Сертифікат від 12.02.2021 р. - «Зміцнення викладання та організаційного управління в університетах» в обсязі 0,3 кредиту ЄКТС (9 годин). Сертифікат від 14.02.2021 р. - Експерт з акредитації освітніх програм: онлайн тренінг Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти в обсязі 0,3 кредиту ЄКТС (9 годин). Сертифікат від 08.09.2021. Протокол №1 від 07.10.2022: - курси через платформу масових відкритих онлайн-курсів Prometheus «Академічна доброчесність: онлайн-курс для викладачів» в обсязі 0,3 кредиту ЄКТС (дев’ять годин). Сертифікат від 20.06.2022 р.; - у результаті V-тої Міжнародної програми наукового стажування (за Міжнародним освітнім грантом №IEG/W/22/03/08) “Нобелівські Лауреати: Вивчення Досвіду та Професійних Досягнень для Формування Успішної Особистості та Трансформації Оточуючого Світу“ (6 кредитів) в обсязі 0,3 кредиту ЄКТС (дванадцяти годин). Міжнародний сертифікат №8739 від 20 серпня 2022 р.; - за програмою внутрішніх аудиторів систем безпечності харчових продуктів із «Внутрішній аудитор з харчової безпеки» в обсязі 0,4 кредиту ЄКТС (дванадцяти годин). Сертифікат №22/809-3 від 08.09.2022 р. Протокол №5 від 07.05.2023: Курси підвищення кваліфікації у результаті погодженого з Громадською організацією "Ресторанна Гільдія" навчання, з вихідним контролем знань: - за програмою «Гігієна і санітарія для працівників сфери громадського харчування» в обсязі 0,2 кредита ЄКТС (6 годин). Сертифікат №05574 від 21.04.23; - за програмою online-інтенсив «Система HACCP для HORECA (закладів громадського харчування і на об’єктах харчової промисловості)» в обсязі 0,5 кредита ЄКТС (15 годин). Сертифікат №05629 від 05.05.2023; - за програмою «Маркування харчових продуктів» в обсязі 0,3 кредита ЄКТС (9 годин). Сертифікату №05735 від 24.05.2023. |
|
Нагороди, звання |
Грамота Національного університету харчових технологій, 2014 р. |
Грамота Уманського національного університету садівництва, 2015 р. |
|
Грамота Уманської районної ради професійної спілки працівників АПК України, 2016 р. |
|
Грамота Уманського національного університету садівництва, 2019 р. |
|
Стаж роботи |
Загальний – 15 роки |
Науково-педагогічний – 12 років |
|
Дисципліни, що викладає |
«Технологія круп’яного виробництва», «Технології харчових виробництв», «Контроль якості та безпека продукції галузі», «Інноваційний інжиніринг переробних підприємств», «Інноваційні інгредієнти та зернопродукти» |
Наукових публікацій |
Біля 100 |
Робота зі здобувачами |
Під керівництвом підготовлено та опубліковано біля 50 студентських статей та подано близько 20 студентських робіт на конкурс в I–II-му турах. |
Куратор 11 м-тз академічної групи інженерно-технологічного факультету (п’ятий випуск в 2022 р.). |
|
Керівництво постійно діючим студентським науковим гуртком «Дослідник» (технології зберігання і переробки зерна). |
|
Діяльність в УНУС |
Голова Ради молодих Учених Уманського НУС з 2020 р. |
Член редакційної колегії журналу ″Вісник уманського національного університету″. член редакційної колегії / технічний секретар журналу ″Збірник уманського національного університету″. |
|
Керівник науково-дослідницької теми: «Вивчення технологічних властивостей зерна круп’яних культур». Договір № 5/16 від 20.05.2016 р. |
|
Сфера наукових інтересів |
"Технологічна оцінка районованих та перспективних сортів зернових культур з метою визначення придатності їх до переробки"; "Технологічна оцінка зерна круп’яних культур". |