+38 (04744) 3-43-82
Меню

ЗУСТРІЧ ЗДОБУВАЧІВ ПОЧАТКОВОГО РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ З ГАРАНТОМ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ

На інженерно-технологічному факультеті УНУС відбулися зустрічі здобувачів початкового рівня вищої освіти (ОС молодший бакалавр) спеціальності 181 «Харчові технології» з гарантом освітньої програми Харчові технології, к. с.-г. н., доцентом кафедри харчових технологій Катериною КОСТЕЦЬКОЮ.

Гарант розповідала студентам про структуру закладу освіти, формування і впровадження в дію ОПП. Під час бесіди Катерина КОСТЕЦЬКА зазначила, що освітньо-професійні програми оновлюються та вдосконалюються щороку. Згідно з ними, студенти відразу після вступу можуть ознайомитися з дисциплінами, які будуть викладатися протягом усього терміну навчання. Було також розглянуто особливості процесу формування та перегляду ОПП, можливість долучення студентів до її обговорення та внесення змін.

Також, піднімалось питання академічної доброчесності в університеті. Здобувачів вищої освіти ознайомлено з законодавчою базою УНУС щодо академічної доброчесності та за допомогою презентації – основні види, типи та поняття плагіату.

Лілія ЯКИМЧУК, здобувачка початкового рівня вищої освіти

(молодший бакалавр), 21-мбт групи, ОП «Харчові технології»