+38 (04744) 3-43-82
Меню

ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОГО ГУРТКА З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

12.11.2025 відбулося чергове засідання нашого студентського наукового гуртка кафедри харчових технологій.

Студенти підготували змістовні презентації та виступи, присвячені актуальним темам сучасної харчової промисловості — інноваційним методам переробки сировини, вдосконаленню рецептури продуктів, функціональним продуктам харчування та екологічним аспектам виробництва.

Зустріч пройшла у теплій і дружній атмосфері — за чашкою ароматного чаю, з хрусткою соломкою та щирими усмішками.

Учасники ставили запитання, обговорювали ідеї та ділилися власним досвідом.

 На світлинах — моменти виступів наших гуртківців:

  • доповіді з презентаціями,
  • жваві обговорення навколо актуальних тем харчових технологій,
  • спільні фото засідання — з теплом, ентузіазмом і натхненням до нових наукових звершень!

Навіть вимкнення електроенергії, спричинене війною росії проти України, не зупинило нашу роботу. Студенти доводять, що справжня любов до науки сильніша за будь-які труднощі.

Разом ми творимо майбутнє української науки — креативне, стійке й натхненне!