+38 (04744) 3-43-82
Меню

Засідання робочої групи з ОПП «Харчові технології»

Відбулось чергове засідання робочої групи з освітньо-професійної програми «Харчові технології» початкового (короткий цикл) рівня вищої освіти (з підготовки здобувачів вищої освіти ОР "Молодший бакалавр") у середовищі Zoom.

    У засіданні взяли участь співробітники кафедри харчових технологій Уманського НУС, зокрема доцент Катерина КОСТЕЦЬКА, професор Ірина ЗАМОРСЬКА, в.о. зав. каф. харчових технологій Андрій ЧЕРНЕГА, декан інженерно-технологічного факультету Олександр ПУШКА та доценти: Олена ГЕРАСИМЧУК, Валерія ВОЗІЯН, Володимир НОВІКОВ.

    На засіданні розглядались питання результатів публічного обговорення освітньої програми та формування проєкту робочого плану ОП.

    Засідання робочої групи стало ще одним щаблем на шляху адаптації освітньо-професійної програми до вимог сьогодення.

 

Володимир НОВІКОВ, доцент кафедри харчових технологій, секретар робочої групи