+38 (04744) 3-43-82
Меню

ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ З ОП «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»

 

Відбулось чергове засідання робочої групи з освітньо-професійної програми «Харчові технології» початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти (з підготовки молодшого бакалавра) у середовищі Zoom.

У засіданні взяли участь співробітники кафедри харчових технологій Уманського НУС, зокрема, доцент Катерина КОСТЕЦЬКА (Гарант ОПП), професор Ірина ЗАМОРСЬКА, професор Ніна ОСОКІНА та доценти: Олена ГЕРАСИМЧУК, Валерія ЖЕЛЄЗНА, Володимир НОВІКОВ).

Також до роботи проєктної групи долучилися її члени, що є залученими стейкхолдерами:

Ольга УСПАЛЕНКО – випускник, роботодавець (Українська корпорація по виноградарству і виноробній промисловості «УКРВИНПРОМ»);

Лілія ЯКИМЧУК – здобувачка вищої освіти (21 мбт група).

На засіданні розглядались питання результатів публічного обговорення проєкту освітньої програми та формування подальшого робочого плану ОП.

 

Засідання робочої групи стало ще одним щаблем на шляху адаптації освітньо програми до вимог сьогодення.

 

Володимир НОВІКОВ, секретар робочої групи