+38 (04744) 3-43-82
Меню

Засідання наукового гуртка "Дослідник"

28 липня 2022 р. на кафедрі харчових технологій було організовано та проведено за допомогою платформи Zoom чергове засідання студентського наукового гуртка «Дослідник».

Керівник гуртка розповіла про функціонування наукового гуртка кафедри у віддаленому форматі. До роботи гуртка долучились активні та вмотивовані до наукової діяльності здобувачі вищої освіти, обговоривши складності та можливості сьогодення, можливі сценарії розвитку світового ринку харчових продуктів, спираючись на прогнози й існуючі сценарії розвитку подій. Зупинилися на окремих аспектах світової політики, що в перспективі зможуть пом’якшити негативні наслідки російсько-української війни.

Активна участь членів студентського наукового гуртка в його роботі, формування пропозицій, здійснення наукової дискусії вказує на значний науковий потенціал здобувачів освіти, що може бути спрямований на ефективні дослідження. За результатами обговорення рекомендовано продовжити дослідження за тематиками кафедри та означено перспективи подальшого наукового пошуку.

 

Катерина КОСТЕЦЬКА,

керівник студентського наукового гуртка

кафедри харчових технологій