ВСЕУКРАЇНСЬКА СТУДЕНТСЬКА ОЛІМПІАДА, 2021/2022 н. р.
Спеціальність 181 – ''Харчові технології''
(на кафедрі технології зберігання і переробки зерна)
Задля підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді, стимулювання її творчої праці, активізації науково-дослідної роботи студентів університету 18 жовтня 2021 р. на кафедрі технології зберігання і переробки зерна відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 181 "Харчові технології". В олімпіаді брали участь студенти третього і четвертого курсів спеціальності 181 «Харчові технології». Для переможців запроваджені моральні і матеріальні заохочення. Результати олімпіади засвідчують, що всі її учасники на достатньому рівні оволоділи навичками використовувати набуті знання для виконання теоретичних завдань у межах навчальної програми.
Переможцями І туру Всеукраїнської олімпіади серед здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» у 2021/2022 н. р. стали:
I – Яковишина Альона, 41-тз група;
ІІ – Грабова Діана, 31-тз група;
ІІ – Сніцар Ігор, 41-тз група;
III – Левченко Тетяна, 41-тз група;
III – Ляшенко Юлія, 41-т група;
ІІІ – Пріс Валерія, 41-тз група.
Переможці І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади рекомендовані для участі в наступному етапі олімпіади з харчових технологій. У разі отримання призового місця другого етапу, здобувачам освіти буде надано право на звільнення від складання заліків та іспитів із відповідних дисциплін з отриманням вищого балу.
Катерина Костецька,
керівник студентського наукового гуртка "Дослідник" кафедри ТЗПЗ