Всеукраїнська студентська наукова конференція (приурочена 175-річчю Уманського НУС)
Секційне засідання кафедри технології зберігання і переробки зерна
Всеукраїнська студентська наукова конференція
(приурочена 175-річчю Уманського НУС)
В роботі секції технології зберігання і переробки зерна прийняли участь студенти 3-4-их курсів освітнього рівня Бакалавр та студенти 1-го курсу освітнього рівня Магістр, що навчаються за програмою підготовки «Технології зберігання і переробки зерна», а також викладачі та аспіранти кафедри технології зберігання і переробки зерна. Були заслухані доповіді, заявлені в програмі конференції, і схвалені як актуальні і перспективні.
Представлено результати наукових досліджень стосовно:
- загальних показників якості та технологічної оцінки зерна сортів злакових культур;
- хімічних способів боротьби з шкідниками хлібних запасів;
- хлібопекарські властивості борошна пшеничного збагаченого нетрадиційними рослинними інгредієнтами;
- інноваційні шляхи розвитку олійно-жирової галузі;
- інноваційні способи перероблення пшениці полби;
- питання екологічної безпеки харчування;
- інше.
Кращими визнані роботи:
- студентів 41-тз групи Дрозденко Лесі на тему: «Удосконалення технології хліба пшеничного збагаченого нетрадиційними рослинними інгредієнтами» (керівник – доцент Євчук Я. В.) та Пірус Аліни на тему: «Інноваційні шляхи розвитку олійно-жирової галузі» (керівник – доцент Герасимчук О. П.) – І місце;
- студентів 41-тз групи Дерев’янко Анастасії (керівник – ст. викладач Єремеєва О. А.). та Штефанюк Аліни (керівник – доцент Костецька К. В.) – ІІ місце;
- студентів 41-тз групи Трофуші Анастасії (керівник – ст. викладач Новіков В. В.). та Іскрака Ігоря (керівник – ст. викладач Новак Л. Л..) – ІІІ місце.
Катерина Костецька,
доцент кафедри технології
зберігання і переробки зерн