Вітаємо з присвоєнням кваліфікації магістра з харчових технології (Технологія зберігання і переробки зерна)
Відбулася державна атестація здобувачів другого рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» (Технології зберігання і переробки зерна). Публічний захист кваліфікаційних робіт проходив з 14 до 18 грудня 2020 р.
Засідання Екзаменаційної комісії проводили за умови дотримання карантинних вимог в аудиторії, оснащеній необхідними технічними засобами. Матеріал на презентацію кваліфікаційної роботи перед захистом був розміщений на слайдах. У відповідності до тем і змісту кваліфікаційних робіт були заслухані всі доповіді випускників, у тому числі, 13 – з використанням платформи Zoom.
Найбільш якісно виконали роботи: Успаленко Ольга Василівна, Крисько Аліна Юріївна, Луцевич Олеся Михайлівна, Малобенська Ольга Петрівна, Трофуша Анастасія Олександрівна, Гонта Дмитро Володимирович, Гордієнко Леся Василівна, Штефанюк Аліна Михайлівна, Дідусенко Анастасія Ігорівна, Головатюк Марина Андріївна, Уздєнова Аліна Володимирівна, Іскрак Ігор Анатолійович, Міцінська Тетяна Вікторівна, Сворінь Світлана Валеріївна. Результати роботи Приданчука Віталія Володимировича та Федишеної Ірини Олегівни доцільно впроваджувати у виробництво.
Науково-викладацький склад кафедри технології зберігання і переробки зерна щиро вітає випускників та бажає, щоб набуті знання дозволили підкорити омріяні вершини, високих Вам професійних досягнень, впевненості у своїх силах та кар’єрного росту!!!
Катерина Костецька,
секретар ЕК, доцент кафедри технології
зберігання і переробки зерна