+38 (04744) 3-43-82
Меню

ВІТАЄМО З ПРИСВОЄННЯМ КВАЛІФІКАЦІЇ "МАГІСТР З ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧУВАННЯ" !!!

14 грудня 2022 р. відбулася державна атестація здобувачів другого рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» (ОПП Технології харчування).

Публічний захист кваліфікаційних робіт проводили в аудиторії №9 кафедри харчових технологій, оснащеній необхідними технічними засобами. Матеріали на презентацію кваліфікаційних робіт на захисті демонструвалися Членам Екзаменаційної комісії у вигляді слайдів. У відповідності до тем і змісту кваліфікаційних робіт були заслухані дев’ять доповідей випускників із використанням платформи Zoom.

На відмінно захистили власні кваліфікаційні роботи: БОВСУНОВСЬКА Наталія, ПАСТУХ Марія, ШАПОВАЛОВ Ігор, ШОВЕНКО Карина. Середній бал – 4,53.

Науково-викладацький склад кафедри харчових технологій щиро вітає випускників та бажає, щоб набуті знання дозволили підкорити омріяні вершини!

Високих Вам професійних досягнень, впевненості у своїх силах, кар’єрного росту в мирній незалежній Україні!!!  

 

Катерина КОСТЕЦЬКА,

секретар ЕК