+38 (04744) 3-43-82
Меню

Вітаємо з присвоєнням кваліфікації ″Дослідник з технології зберігання і переробки зерна″

16 та 17 лютого 2017 р. Відбувся захист дипломних робіт здобувачів вищої освіти за ступенем «Магістр» зі спеціальності 8.05170101"Технології зберігання і переробки зерна".
На засіданні комісія виставляла узгоджену оцінку, враховуючи при цьому актуальність теми, новизну, практичну цінність, якість оформлення роботи, практичну цінність та методичний рівень виконаних наукових досліджень, повноту відповідей та вміння давати відповіді на поставлені завдання. Це давало змогу оцінювати здатність випускників володіти набутими знаннями та вміння застосовувати їх в практичній діяльності. Рішення комісії про оцінку приймалось одноголосно та оголошувалось головою ЕК на відкритому засіданні.
Студенти, в переважній більшості, продемонстрували ґрунтовні знання з фаху, володіння матеріалом нормативно-технічної документації та наукової літератури. Вони вміють аналізувати матеріал, дискутують, творчо мислять. Це свідчить про те, що їхня підготовка відповідає вимогам часу.
Абсолютна успішність 100 відсотків. Середній бал – 4,19.
Найбільш якісно виконали роботи: Лещенко Іван Анатолійович (керівник –к. с.-г. н., доцент Любич В. В.);Любич Віталій Володимирович (керівник – д. с.-г. н., професор Осокіна Н. М.);Загоровська Ірина Володимирівна (керівник – к. с.-г. н., доцент Герасимчук О. П.); Шрам Віктор Миколайович (керівник – к. с.-г. н., доцент Костецька К. В.);Кулик Максим Борисович (керівник – викладач Єремеєва О. А.); Красюк Іван Олександрович (керівник – к. с.-г. н., доцент Новак Л.Л.); Тернавський Юрій Олексійович (керівник – викладач Ткаченко Г. В.); Руденко Людмила Вікторівна (керівник – к. т. н., доцент Євчук Я. В.).
В цілому дипломні роботи виконані на високому науковому та інженерному рівні, а рівень науково-теоретичної та практичної підготовки фахівців галузі знань 0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції" зі спеціальності 8.05170101 "Технології зберігання і переробки зерна" відповідає освітньо-кваліфікаційному рівню магістр.
 Диплом з відзнакою отримав Лещенко Іван Анатолійович.


Катерина Костецька, секретар екзаменаційної комісії,
доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна