+38 (04744) 3-43-82
Меню

ВІТАЄМО З ПРИСВОЄННЯМ КВАЛІФІКАЦІЇ БАКАЛАВРА З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЇ

Відбулася державна атестація здобувачів першого рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології». Публічний захист кваліфікаційних робіт відбувся 10 червня 2025 р.

Засідання Екзаменаційної комісії проводили в аудиторії кафедри харчових технологій оснащеній необхідними технічними засобами. У відповідності до тем і змісту кваліфікаційних робіт були заслухані десять доповідей випускників.

На відмінно оцінено роботи: Коберник Вероніки Василівни (науковий керівник – доцент Володимир Новіков), Димури Станіслава Олександровича (науковий керівник – доцент Катерина Костецька), Шкіндера Назара Олександровича (науковий керівник – професор Ірина Заморська), Кротик Ангеліни Петрівни (науковий керівник – доцент Валерія Желєзна).

Поштовий Анатолій Володимирович, навчаючись за дуальною формою навчання, виконав кваліфікаційну роботу на тему "Проєкт будівництва цеху з виробництва консервів із м'яса птиці у м. Ладижин Вінницької області" (науковий керівник – доцент Олена Василишина). Працюючи на філії "Переробний комплекс" ТОВ "Вінницька птахофабрика" ПрАТ" "МХП", Поштовий А.В. мав можливість виконати проєкт безпосередньо в умовах виробництва.

Науково-викладацький склад кафедри харчових технологій щиро вітає випускників та бажає, щоб набуті знання дозволили підкорити омріяні вершини, високих Вам професійних досягнень, впевненості у своїх силах та кар’єрного росту!!!

 

 

Катерина КОСТЕЦЬКА,

секретар ЕК