Вітаємо Анастасію Трофушу з перемогою у конкурсі та поїздкою у м. Кельн.
Уже в друге відбувся Всеукраїнський конкурс із спеціальності "Харчові технології" за підтримки фонду Бориса Колесникова. Більш як 1000 учасників із провідних закладів вищої освіти України прийняли участь в ньому. Конкурс складався із двох етапів. На першому етапі учасники демонстрували рівень своїх знань. За результатами першого туру було обрано 80 найкращих студентів для демонстрації результатів своєї наукової та пошукової роботи. До складу учасників другого туру увійшли і студенти Уманського національного університету садівництва, а саме Пірус Аліна та Трофуша Анастасія. Перед нашими студентами було поставлено непросте завдання - розроблення власного бізнес проекту з яким вони справились на відмінно. Одним із кращих проектів визнано роботу Трофуші Анастасії. Вона разом із іншими 30-ма учасниками була визнана переможцем конкурсу та отримала сертифікат на безкоштовну участь у виставці присвячену харчовим технологіям, що відбудеться у м. Кельн, Німеччина у 2019 році. Викладацький склад кафедри технології зберігання і переробки зерна вітає переможців першого і другого туру конкурсу.
Володимир Новіков ст. викладач