ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА ЗДОБУВАЧІВ ПОЧАТКОВОГО РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ
Практика здобувачів є обов'язковою складовою частиною процесу підготовки фахівців у вищих навчальних закладах і проводиться на оснащених відповідним чином базах практики вищих навчальних закладів, а також на сучасних підприємствах харчової промисловості.
Виробнича практика для молодших бакалаврів передбачена з 39 по 41 тиждень другого курсу навчання. Так, для студентів 21-мбт групи така практика відбувалася на провідних підприємствах харчової промисловості м. Умані: ТОВ "УМАНЬ ХЛІБ ТРЕЙД", ПрАТ «Софіївська філія Райз (ДК АГРОТЕХ)» та на базі УНУС. У процесі цієї практики вони виконували за спеціальністю весь цикл основних робіт, перебували на робочих місцях, вивчали значну за обсягом ділянку виробництва і набували навичок організування, управління і контролю.
За результатами проходження виробничої практики здобувачі підготували звіт, який презентували на відкритому захисті.