+38 (04744) 3-43-82
Меню

ВИКОНАННЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

На кафедрі харчових технологій кінець польових робіт продовжують лабораторні дослідження науково-педагогічних працівників, студентів і аспірантів.

Так, на базі навчально-наукової лабораторії  «Оцінювання якості зерна і продуктів його перероблення» Уманського національного університету виконують експериментальну роботу здобувачі 2 курсу третього рівня вищої освіти за спеціальністю G13 «Харчові технології».

Використовуючи опрацьовані методики та вказівки наукового керівника, проводяться дослідження зерна пшениці м’якої різних сортів, насіння амаранту та кіноа, борошна та зерноборошняних виробів: круп, хліба та макаронів. Наступним етапом є опрацювання отриманих  результатів досліджень та їхня апробація на наукових конференціях.

Задля формування компетентностей, пов’язаних із набуттям умінь та навичок використання теоретичних знань науково-педагогічній діяльності вищої школи, аспіранти залучаються до проведення навчальних занять з навчальних дисциплін та переймають досвід викладання НПП.