ВИКЛАДАЧІ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ УЧАСНИКИ ОНЛАЙН ВЕБІНАРУ «ВИРОЩУВАННЯ, ЗБЕРІГАННЯ ТА ЕКСПОРТ ЗЕРНА В НОВИХ УМОВАХ. РЕКОМЕНДАЦІЇ ФАХІВЦІВ З ЯКОСТІ»
26-27 квітня 2023 року викладачі кафедри харчових технологій прийняли участь в онлайн вебінарі «Вирощування, зберігання та експорт зерна в нових умовах. Рекомендації фахівців з якості.» організованим Українською зерновою асоціацією.
Програма онлайн вебінару включала такі виступи:
- Степан КОШЕЛЄВ, Олег ОНІЩЕНКО ІП «СЖС УКРАЇНА» «Ризики щодо пестицидів, бур’янів під час вирощування зерна. Вимоги країн ЄС»;
- Павло ФУТЕРНИК, «РОМЕР ЛАБС УКРАЇНА» ТОВ «Визначення наявності і концентрації ГМО ескпрес методами. Новий рідер AgraVision Pro для ГМО і мікотоксинів»;
- Євген МАКОВЕНКО, ІП «СЖС УКРАЇНА» «Фумігація під час зберігання та безпечне використання фумігантів»;
- Вадим ТУРЯНЧИК, Радник Президента УЗА «Небезпечні фактори – контамінанти, ризики під час зберігання та наслідки для експорту»;
- Олександр ТКАЧЕНКО, ТОВ «Блек Сі Сюрвей» «Завантаження та приймання зерна на внутрішніх елеваторах, контроль в портах»;
- Надія МИЦЕНКО, Котекна Україна Лімітед «Експортна якість зернових. Основні вимоги ЄС, Китаю та африканських країн».
Дякуємо всім спікерам за змістовні доповіді та цінну інформацію!
Валерія ЖЕЛЄЗНА, доцент кафедри харчових технологій