+38 (04744) 3-43-82
Меню

ВИКЛАДАЧІ КАФЕДРИ ДОЛУЧИЛИСЬ ДО ВІДКРИТОГО ЗАХОДУ, ОРГАНІЗОВАНОГО UGEN ТА ТОВ «ЯСЕНСВІТ»

Викладачі кафедри Харчових технологій та здобувачі вищої освіти різних рівнів (молодшого бакалавра, бакалавра, магістра) долучились до відкритого заходу, організованого UGEN та ТОВ «Ясенсвіт». Тематика зустрічі стосувалась актуальним питанням технології виробництва яєць та яйце продуктів.

Спікер зустрічі (Юлія Фльорова - генеральний директор ТОВ «Ясенсвіт») змістовно охарактеризували особливості повного циклу виробництва яєць та супутніх продуктів. Особливу увагу було приділено питанням виробництва кормів, оскільки підприємство має власні потужності та провідний досвід у питаннях вироблення кормів за прогресивними технологіями.

Слухачі розширили знання стосовно питань вироблення яйце продуктів, а особливо їх якості та безпечності.

Наприкінці зустрічі всі бажаючі мали можливість задати питання спікеру та отримати змістовні відповіді. Найбільш популярними серед запитань були питання якості та безпечності продуктів, особливості провадження бізнесу виробництва яєць в умовах воєнного часу, особливості вітчизняних практик та використання високопродуктивного обладнання під час виробництва яйце продуктів.

За результатами зустрічі були розіграні цінні призи серед учасників, які на думку спікера надали найбільш цікаві запитання.

Загальне враження як викладачів, так і здобувачів вищої освіти від зустрічі – позитивне. На нашу думку такі проєкти є гарною практикою налагодження плідного зв’язку із виробництвами та потенційними роботодавцями.