+38 (04744) 3-43-82
Меню

ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ЗА УЧАСТІ СТЕЙКХОЛДЕРА

На кафедру харчових технологій Уманського національного університету завітав стейкхолдер освітньої програми «Харчові технології», директор департаменту елеваторного господарства ТОВ «ТАС АГРО» Ярослав СТРАТУЦА для проведення відкритої лекції з навчальної дисципліни «Екологічні аспекти харчових виробництв». Захід відбувся у теплій та професійній атмосфері, зібравши студентів, викладачів і представників наукової спільноти.

Під час лекції спікер поділився власним досвідом впровадження екологічно безпечних технологій на сучасних підприємствах харчової галузі. Особливу увагу було приділено питанням раціонального використання природних ресурсів, мінімізації відходів та впровадженню принципів «зеленої економіки».

Стейкхолдер наголосив на важливості екологічної освіти майбутніх технологів і необхідності формування у студентів екологічного мислення. Лекція супроводжувалася жвавим обговоренням актуальних проблем і сучасних тенденцій у сфері екологізації харчових виробництв. Студенти отримали унікальну можливість поставити запитання фахівцю-практику, обговорити можливості стажування та співпраці з підприємствами галузі.

Подібні зустрічі сприяють налагодженню ефективної взаємодії між університетом, бізнесом та наукою, а також формують практичні компетентності майбутніх фахівців харчових технологій.