Відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів»
20 жовтня 2023 року відбулася IV Всеукраїнська науково-практична
конференція «Інноваційні технології та підвищення ефективності
виробництва харчових продуктів» в заочній формі на базі Уманського
національного університету садівництва кафедри харчових технологій,
Державного торговельно-економічного університету кафедри
товарознавства, управління безпечністю та якістю та Таврійського
державного агротехнологічного університету ім. Дмитра Моторного
кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи.
Тематичними напрямами роботи конференції були: розвиток технологій
харчових виробництв та ресторанного господарства: проблеми, перспективи,
ефективність, сучасні технології зберігання сировини і харчових продуктів,
інноваційні технології харчових продуктів функціонального призначення,
використання харчових добавок у виробництві харчових продуктів.
У конференції взяли участь понад 35 осіб: викладачі вищих навчальних
закладів, науковці, аспіранти, студенти з біля 9 вищих навчальних закладів:
Державний торговельно-економічний університет, Національний університет
харчових технологій, Вінницький національний аграрний університет,
Національний університет біоресурсів і природокористування України,
Херсонський державний аграрно-економічний університет, Інститут кормів
та сільського господарства Поділля НААН, Дослідна станція «Маяк»
Інституту овочівництва і баштанництва НААН (с. Крути, Чернігівська обл.),
Відокремлений структурний підрозділ «Могилів-Подільський технолого-
економічний фаховий коледж ВНАУ», Полтавське відділення Академії наук
технологічної кібернетики України.
За матеріалами конференції опубліковано збірник наукових праць
«Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових
продуктів».
Колектив кафедри харчових технологій вітає учасників конференції!
Олена Василишина, доцент кафедри харчових технологій,
секретар конференції