ВІДБУЛАСЯ VІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
20 жовтня 2025 року на базі Уманського національного університету кафедри харчових технологій відбулася VІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів» за участі і підтримки ЗВО партнерів Державний торговельно-економічний університет та Таврійський державний агротехнологічний університет ім. Дмитра Моторного.
Робота конференції охоплювала наступні напрями:
- Розвиток технологій харчових виробництв та ресторанного господарства: проблеми, перспективи, ефективність.
- Сучасні технології зберігання сировини і харчових продуктів.
- Інноваційні технології харчових продуктів функціонального призначення.
- Використання харчових добавок у виробництві харчових продуктів.
У конференції взяли участь близько 30 учасників: викладачі вищих навчальних закладів, науковці, аспіранти із біля 10 вищих навчальних закладів та наукових установ, зокрема Державний торговельно-економічний університет, Національний університет харчових технологій, Інститут овочівництва і баштанництва НААН, Дослідна станція «Маяк» Інституту овочівництва і баштанництва НААН (с. Крути, Чернігівська обл.), Інститут біоенергетичних культур і цукрових буряків НААН та інших.
За матеріалами конференції опубліковано збірник наукових праць «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів».
Колектив кафедри харчових технологій вітає учасників конференції!




