+38 (04744) 3-43-82
Меню

ВІДБУЛАСЯ VІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

20 жовтня 2025 року  на базі Уманського національного університету кафедри харчових технологій відбулася VІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів» за участі і підтримки ЗВО партнерів Державний торговельно-економічний університет та Таврійський державний агротехнологічний університет ім. Дмитра Моторного.

Робота конференції охоплювала наступні напрями:

- Розвиток технологій харчових виробництв та ресторанного господарства: проблеми, перспективи, ефективність.

- Сучасні технології зберігання сировини і харчових продуктів.

- Інноваційні технології харчових продуктів функціонального призначення.

- Використання харчових добавок у виробництві харчових продуктів.

У конференції взяли участь близько 30 учасників: викладачі вищих навчальних закладів, науковці, аспіранти із біля 10 вищих навчальних закладів та наукових установ, зокрема Державний торговельно-економічний університет, Національний університет харчових технологій, Інститут овочівництва і баштанництва НААН,  Дослідна станція «Маяк» Інституту овочівництва і баштанництва НААН (с. Крути, Чернігівська обл.), Інститут біоенергетичних культур і цукрових буряків НААН та інших.

За матеріалами конференції опубліковано збірник наукових праць «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів».

Колектив кафедри харчових технологій вітає учасників конференції!