ВІДБУЛАСЯ V ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
21 жовтня 2024 року на базі Уманського національного університету садівництва кафедри харчових технологій відбулася V Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів».
Основними тематичними напрямами роботи конференції були: розвиток технологій харчових виробництв та ресторанного господарства: проблеми, перспективи, ефективність, сучасні технології зберігання сировини і харчових продуктів, інноваційні технології харчових продуктів функціонального призначення, використання харчових добавок у виробництві харчових продуктів.
У конференції взяли участь більш ніж 80 осіб: викладачі вищих навчальних закладів, науковці, аспіранти, студенти з біля 17 вищих навчальних закладів та наукових установ: Національний університет біоресурсів і природокористування України, Сумський національний аграрний університет, Державний торговельно-економічний університет, Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Національний університет харчових технологій, Одеський національний технічний університет, Інститут сільського господарства Полісся НААН, Національний ботанічний сад ім. М. М. Гришка НАН України, Інститут продовольчих ресурсів НААН (м. Київ), Дослідна станція «Маяк» Інституту овочівництва і баштанництва НААН (с. Крути, Чернігівська обл.), Бродівський фаховий педагогічний коледж імені Маркіяна Шашкевича, Могилів-Подільський технолого-економічний фаховий коледж та інші.
За матеріалами конференції опубліковано збірник наукових праць «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів».
Колектив кафедри харчових технологій вітає учасників конференції!