+38 (04744) 3-43-82
Меню

УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

24 листопада 2023 року  в рамках роботи 3rd International Conference on Nutraceuticals and Food Science, що відбулася в Дубаї, ОАЕ відбувся 3rd International Webinar on Nutraceuticals and Food Science участь в якому взяла доктор технічних наук, професор кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва ЗАМОРСЬКА Ірина з доповіддю англійською мовою на тему: «Volatile flavor components of strawberry preserves» («Леткі ароматичні компоненти варення суничного»).

До роботи конференції та вебінару приєдналися науковці з понад 30 країн світу, в т.ч. Сполучених Штатів Америки, Аргентини, Бразилії, Мексики, Італії, Румунії, Індії, Туреччини, Пакістану, України та ін.

Програма роботи конференції та вебінару була насиченою та присвячена темі нутрицевтики та харчової науки з можливостями спілкування з широким колом фахівців зі  всього світу. Основними питаннями, що розглядалися в ході конференції були: сучасні тенденції в харчових технологіях, харчові продукти та нутрицевтики, харчова мікробіологія та харчова біохімія, харчові біоактивні речовини та харчові добавки, функціональні продукти харчування, контроль та забезпечення якості харчових продуктів, харчова інженерія, дитяче харчування,  охорона здоров’я та харчування.

Участь у подібних заходах, ознайомлення з результатами наукової роботи фахівців харчової науки з різних куточків світу та презентація власних досліджень  українських науковців сприятиме зміцненню наукових зв’язків, поширенню нових знань та наукового досвіду українських дослідників.