УЧАСТЬ СТУДЕНТКИ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОМУ СЕМІНАРІ
Для закріплення та узагальнення знань, що здобуваються під час навчання на факультеті харчових технологій за освітньою програмою «Технології харчування», студентка 11 м-тх групи Юлія ПОДКОВКО взяла участь у Всеукраїнському науково-практичному семінарі «Нові технології і обладнання харчових та переробних виробництв», що проходив на базі Полтавського державного аграрного університету.
Метою семінару було дослідження та обговорення нових технологій і обладнання харчових та переробних виробництв. Учасники семінару активно обговорювали нові технології і обладнання харчових та переробних виробництв, шляхи їх удосконалення в умовах сьогодення.
Юлія Андріївна взяла участь із представленням тез доповіді на тему: «Удосконалення продуктів харчування для військовослужбовців». За результатами роботи конференції студентка отримала сертифікат.
Вітаємо студентку з черговими досягненнями та бажаємо подальших успіхів у науковій роботі.