Участь магістрантки кафедри технології зберігання і переробки зерна у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт!
15 квітня 2021 р. відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології», в якому взяла участь магістрантка кафедри технолоії зберігання і переробки зерна Уманського НУС – Сніжана Добровольська (керівник – ст. викладача Валерія Желєзна). Даний захід проходив на базі Київського національного університету харчових технологій у режимі відеоконфеенції на платформі Google Meet.
Відповідно до тем представлених наукових робіт конкурсанти були розподілені по секціях.
У секції «Технології хлібопекарських, кондитерських виробів і переробки зерна» студентка Сніжана Добровольська виступила з доповіддю на тему: «Розробка технології виробництва круп подрібнених із зерна пшениці спельти». Доповідь викликала зацікавленість учасників конференції, які задавали цікаві запитання, що підтверджує високий рівень виконання та актуальність, представленого матеріалу.
Дякуємо організаторам конкурсу за цікавий, продуктивний та насичений захід!
ст. викладач Валерія Желєзна