+38 (04744) 3-43-82
Меню

ТЕСТ-ДРАЙВ АГРОКАР’ЄРИ ПРОЙШЛИ ЗДОБУВАЧІ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ВЗЯВШИ УЧАСТЬ У ПРОЕКТІ MHP AGRI FUTURE 2024

Впродовж 23-26 червня 2024 року здобувачі спеціальності 181– Харчові технології ОР «Бакалавр» інженерно-технічного факультету, стали учасниками заходу MHP AGRI FUTURE 2024 та успішно пройшли тест-драйв агрокар’єри в МХП.

Під час проведення заходу студенти мали можливість відвідати потужності підприємства МХП – ВКВК та «Зернопродукт МХП», ознайомилися із сучасними технологіями та виробничими процесами підприємств, з інноваціями та цифровими технологіями в агробізнесі; зокрема з енергозберігаючими технологіями виробництва олії соняшникової.

Відвідавши ферму ВРХ, переконалися в масштабах та високих стандартах догляду за тваринами.

Три дні на МХП були насиченими подіями, корисними дискусіями та цікавими завданнями.

На кожному кроці, в межах проведення заходу, студенти були оточені увагою професіоналами галузі, які ділилися своїм досвідом та знаннями з ними. Зустрічі і насичені активні дні з активною командою МХП були джерелом натхнення та мотивації для молодого покоління. З впевненістю можна зазначити, що даний досвід і тісна багаторічна співпраця з МХП стане важливим кроком для працевлаштування та розвитку молодих фахівців, які навчаються в нашому університеті!

Зазначу, що МХП – міжнародна компанія с сфері харчових технологій, агротехнологій та ритейлу, виробничі потужності якої зосереджені як в Україні, так і в країнах ЄС. Компанія займає 8 місце в списку Forbes 100 найпотужніших компаній України, а виробничі потужності МХП зосереджені в 12 областях нашої держави.

Від імені колективу Уманського національного університету садівництва, висловлюю щиру вдячність команді МХП за надану можливість участі наших студентів в проєкті MHP AGRI FUTURE 2024 та багаторічну плідну співпрацю!

 

Доцент кафедри харчових технологій

Яна ЄВЧУК