СТУДЕНТСЬКИЙ НАУКОВИЙ ГУРТОК КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
14:30 Аудиторія №5
Крайні засідання гуртка відбудуться:
19.09.2023
27.09.2023
05.10.2023
Наукова тематика роботи:
1) Розроблення ресурсоощадних технологій зберігання та перероблення
продукції рослинництва.
2) Формування якості й безпечності продукції рослинництва.
3) Розроблення та вдосконалення технологій, режимів зберігання і перероблення
продукції рослинництва.
4) Розроблення інноваційних зернових продуктів.
5) Вплив технологічних прийомів на збереженість біологічної цінності продуктів
харчування.
6) Розроблення нових види страв підвищеної цінності.
7) Удосконалення технології виробництва продукції ресторанного господарства.
Запрошуємо доєднатися до роботи гуртка всіх зацікавлених наукою!