СТУДЕНТИ ТА ВИКЛАДАЧІ ГОТУЮТЬСЯ ДО БЛАГОДІЙНОЇ ЯРМАРКИ
15 жовтня на кафедрі харчових технологій викладачі та студенти готувались до благодійної ярмарки «Разом до перемоги», присвяченої Дню працівників харчової промисловості.
День працівників харчової промисловості – це свято з давньою історією. Запроваджено воно було ще у 1966 році. В Україні це свято відзначають щорічно у третю неділю жовтня.
На кафедрі харчових технологій щорічно відзначаю це свято проведенням благодійних ярмарок.
Для ярмарки випекли смачні булочки з маком та повидлом, печиво, приготували різнокольорове желе та вафельні тортики.
Всі працювали старанно, з любов'ю і ніжністю випікали та виготовляли усі страви, адже разом ми робимо добру справу!
Валерія ЖЕЛЄЗНА, доцент кафедри харчових технологій