+38 (04744) 3-43-82
Меню

СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» УЧАСНИКИ ПРОЄКТУ «ІГРИ ЗАВОДІВ 7.0»

Серія вебінарів, де провідні експерти з різних галузей виробництва поділяться внутрішніми процесами у сфері FMCG та харчової промисловості.

Студенти спеціальності «Харчові технології» прийняли участь в проєкті  «Ігри Заводів 7.0», який проходив з 26 березня по 3 квітня.

Студенти мали можливість прослухати вебінари, де провідні експерти з різних галузей виробництва поділяться внутрішніми процесами у сфері FMCG та харчової промисловості  та поспілкуватися з спікерами з різник компаній, а саме:

«Резервні джерела живлення»Іван КУЗЬМИЧ, інженер-енергетик ПрАТ «Миронівська Птахофабрика».

«Розробка формули розрахунку води для замісу»Лілія ПРУСІК,  керівниця відділу комунікацій ПрАТ «Концерн Хлібпром» та Ростислав КОСТЮК, інженер-технолог відділу «Експертний центр» управління якості ПрАТ «Концерн Хлібпром».

«Молодь: кріейтори України майбутнього»Микола ПЕТРЯКОВ, директором з інжинірингу комбінату «Запоріжсталь» Групи Metinvest.

«Карʼєрний розвиток на виробництві»Роман КУДІНОВ, старший менеджер з виробництва ВАТ Україна.

«Точне землеробство. Як управляти кожним м²»Віктор МАРЦЕНЮК, керівник науково-інноваційного відділу та Валентин МОРОЗ, керівник інженерного відділу МХП.

«Автоматизація виробничих процесів Kernel»Юлія ДУДНІК, керівниця проєкту Open Agro University та Віктор СЕРБУЛ, керівник відділу обліку енергоресурсів та КВПтаА.

Також студенти вирішували кейси разом зі своїми командами,  змагалися за призи від компаній та проявляли здобуті профільні знання.

Дякуємо організаторам, представникам компаній за змістовні доповіді, цікаві кейси та цінний досвід для наших студентів!

 

 

Валерія ЖЕЛЄЗНА, доцент кафедри харчових технологій