СЕКЦІЙНЕ ЗАСІДАННЯ З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ Всеукраїнської студентської наукової онлайн-конференції (приурочена 100-річчю від дня народження українського вченого в галузі агрономії, професора Івана Маркіяновича Карасюка)
Умежах роботи наукового гуртка кафедри харчових технологій 20.04.2023 р. відбулося секційне засідання Всеукраїнської студентської наукової онлайн-конференції, в якому прийняли участь здобувачі всіх рівнів вищої освіти, що навчаються за спеціальністю 181 – Харчові технології, а також викладачі кафедри харчових технологій. Були заслухані доповіді, заявлені в програмі конференції, і схвалені як актуальні і перспективні.
Представлено результати наукових досліджень згідно тематик:
- розроблення ресурсоощадних технологій зберігання та перероблення продукції рослинництва.
- формування якості й безпечності продукції рослинництва.
- розроблення та вдосконалення технологій, режимів зберігання і перероблення продукції рослинництва.
- розроблення інноваційних зернових продуктів.
- вплив технологічних прийомів на збереженість біологічної цінності продуктів харчування.
- розроблення нових види страв підвищеної цінності.
- удосконалення технології виробництва продукції ресторанного господарства.
- інше.
Кращими визнані роботи та доповіді:
І місце
- студента початкового рівня вищої освіти, 21-мбт групи Ткачука Владислава (керівник – доцент Костецька Катерина);
- студентів першого рівня вищої освіти: 41-тз групи Бабенко Олени (керівник – доцент Єремеєва Олена); 31-т групи Ковальова Дениса (керівник – доцент Костецька Катерина); 11 к-тз групи Дорогого Віталія (керівник – доцент Новіков Володимир) і 21-т групи Коперник Вероніки (керівник – доцент Желєзна Валерія);
- студентів другого рівня вищої освіти, 11-мтх групи Ляшенко Юлії (керівник – професор Токар Анастасія); 11-мтз групи Жижкевича Олександра (керівник – доцент Новіков Володимир).
ІІ місце
- студента початкового рівня вищої освіти, 21-мбт групи Гринюка Сергія (керівник – доцент Костецька Катерина).
- студентів першого рівня вищої освіти, 41-тз групи: Кияниченко Вадима; 31-т групи: Супрун Аліни і Теліженко Вікторії (керівник – доцент Костецька Катерина);
- студенткидругого рівня вищої освіти, 11-мтз групи Сергієнко Тетяни (керівник – доцент Костецька Катерина).
ІІІ місце
- студентки початкового рівня вищої освіти, 21-мбт групи Якимчук Лілії (керівник – доцент Костецька Катерина).
- студентів першого рівня вищої освіти, 41-тз групи Конопелько Ольги; 21-т групи Димури Станіслава (керівник – доцент Костецька Катерина).
- студентів другого рівня вищої освіти, 11-мтз групи Сніцаря Ігоря (керівник – професор Любич Віталій) та Чорної Валерії (керівник – доцент Костецька Катерина).
Катерина КОСТЕЦЬКА,
керівник студентського наукового гуртка кафедри харчових технологій