+38 (04744) 3-43-82
Меню

СЕКЦІЙНЕ ЗАСІДАННЯ З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ Всеукраїнської студентської наукової онлайн-конференції (приурочена 100-річчю від дня народження українського вченого в галузі агрономії, професора Івана Маркіяновича Карасюка)

Умежах роботи наукового гуртка кафедри харчових технологій 20.04.2023 р. відбулося секційне засідання Всеукраїнської студентської наукової онлайн-конференції, в якому прийняли участь здобувачі всіх рівнів вищої освіти, що навчаються за спеціальністю 181 – Харчові технології, а також викладачі кафедри харчових технологій. Були заслухані доповіді, заявлені в програмі конференції, і схвалені як актуальні і перспективні.

Представлено результати наукових досліджень згідно тематик:

-  розроблення ресурсоощадних технологій зберігання та перероблення продукції рослинництва.

- формування якості й безпечності продукції рослинництва.

- розроблення та вдосконалення технологій, режимів зберігання і перероблення продукції рослинництва.

- розроблення інноваційних зернових продуктів.

- вплив технологічних прийомів на збереженість біологічної цінності продуктів харчування.

- розроблення нових види страв підвищеної цінності.

- удосконалення технології виробництва продукції ресторанного господарства.

-       інше.

 

Кращими визнані роботи та доповіді:

І місце

- студента початкового рівня вищої освіти, 21-мбт групи Ткачука Владислава (керівник – доцент Костецька Катерина);

- студентів першого рівня вищої освіти: 41-тз групи Бабенко Олени  (керівник – доцент Єремеєва Олена); 31-т групи Ковальова Дениса (керівник – доцент Костецька Катерина); 11 к-тз групи Дорогого Віталія (керівник – доцент Новіков Володимир) і 21-т групи Коперник Вероніки (керівник – доцент Желєзна Валерія);

- студентів другого рівня вищої освіти, 11-мтх групи Ляшенко Юлії (керівник – професор Токар Анастасія); 11-мтз групи Жижкевича Олександра (керівник – доцент Новіков Володимир).

ІІ місце

- студента початкового рівня вищої освіти, 21-мбт групи Гринюка Сергія (керівник – доцент Костецька Катерина).

- студентів першого рівня вищої освіти, 41-тз групи: Кияниченко Вадима; 31-т групи: Супрун Аліни і Теліженко Вікторії (керівник – доцент Костецька Катерина);

- студенткидругого рівня вищої освіти, 11-мтз групи Сергієнко Тетяни  (керівник – доцент Костецька Катерина).

ІІІ місце

- студентки початкового рівня вищої освіти, 21-мбт групи Якимчук Лілії (керівник – доцент Костецька Катерина).

- студентів першого рівня вищої освіти, 41-тз групи Конопелько Ольги; 21-т групи Димури Станіслава (керівник – доцент Костецька Катерина).

- студентів другого рівня вищої освіти, 11-мтз групи Сніцаря Ігоря  (керівник – професор Любич Віталій) та Чорної Валерії (керівник – доцент Костецька Катерина).

 

 

 

Катерина КОСТЕЦЬКА,

керівник студентського наукового гуртка кафедри харчових технологій