+38 (04744) 3-43-82
Меню

СЕКЦІЙНЕ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентська наукова конференція

(приурочена 125-річчю від дня народження видатного вченого і педагога у галузі землеробства, професора С.С. Рубіна)

 

У межах роботи наукового гуртка кафедри харчових технологій 24.04.2025 відбулося секційне засідання зі спеціальності Харчові технології, в якому прийняли участь здобувачі всіх рівнів вищої освіти, а також викладачі кафедри. Були заслухані доповіді, заявлені в програмі конференції, і схвалені як актуальні і перспективні.

Представлено результати наукових досліджень стосовно: формування якості й безпечності сировини та продуктів харчування; розроблення та вдосконалення технологій, режимів зберігання і перероблення продуктів; розроблення інноваційних і функціональних продуктів; глобальні проблеми екології, інше.

Кращими визнані роботи:

І місце

КОБЕРНИК Вероніка (41 т група) на тему: «Формування кулінарної якості хліба з пастою гарбузовою»

 (керівник – доцент Желєзна В.В.)

ІІ місце

ОСІНА Яна (31 т група)  на тему: «Глобальні проблеми екології»

ГОЦУЛЯК Анна (21 т група) на тему: «Жито як харчова культура»

(керівник – доцент Герасимчук О.П.)

ІІІ місце

ПЛАТМІР Олександр (11 т група) на тему: «НАССР»

(керівник – доцент Костецька К.В.)