СЕКЦІЙНЕ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
Студентська наукова конференція
(приурочена 125-річчю від дня народження видатного вченого і педагога у галузі землеробства, професора С.С. Рубіна)
У межах роботи наукового гуртка кафедри харчових технологій 24.04.2025 відбулося секційне засідання зі спеціальності Харчові технології, в якому прийняли участь здобувачі всіх рівнів вищої освіти, а також викладачі кафедри. Були заслухані доповіді, заявлені в програмі конференції, і схвалені як актуальні і перспективні.
Представлено результати наукових досліджень стосовно: формування якості й безпечності сировини та продуктів харчування; розроблення та вдосконалення технологій, режимів зберігання і перероблення продуктів; розроблення інноваційних і функціональних продуктів; глобальні проблеми екології, інше.
Кращими визнані роботи:
І місце
КОБЕРНИК Вероніка (41 т група) на тему: «Формування кулінарної якості хліба з пастою гарбузовою»
(керівник – доцент Желєзна В.В.)
ІІ місце
ОСІНА Яна (31 т група) на тему: «Глобальні проблеми екології»
ГОЦУЛЯК Анна (21 т група) на тему: «Жито як харчова культура»
(керівник – доцент Герасимчук О.П.)
ІІІ місце
ПЛАТМІР Олександр (11 т група) на тему: «НАССР»
(керівник – доцент Костецька К.В.)