СЕКЦІЙНЕ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 Харчові технології
У межах роботи наукового гуртка кафедри харчових технологій 25.04.2024 відбулося секційне засідання зі спеціальності 181 Харчові технології, в якому прийняли участь здобувачі всіх рівнів вищої освіти, а також викладачі кафедри. Були заслухані доповіді, заявлені в програмі конференції, і схвалені як актуальні і перспективні.
Представлено результати наукових досліджень стосовно: розроблення ресурсоощадних технологій зберігання та перероблення продукції; формування якості й безпечності сировини та продуктів харчування; розроблення та вдосконалення технологій, режимів зберігання і перероблення продуктів; розроблення інноваційних і функціональних продуктів; інше.
Кращими визнані роботи:
І місце
Грабовського Сергія (21 к-тз група) на тему: «Виробництво круп із зерна пшениці м’якої» (керівник – доцент Костецька К.В.)
Клименко Світлани (21 т група) на тему: «Види і сорти пшеничного борошна» (керівник – доцент Дрозд О.О.)
Ковальова Дениса (41 т група) на тему: «Вирощування органічної риби» (керівник – професор Токар А.Ю.)
ІІ місце
Шкіндера Назара (31 т група) на тему: «Горох як сировина для виробництва круп» (керівник – доцент Герасимчук О.П.)
Димури Станіслава (31 т група) на тему: «Рис – важлива сільськогосподарська культура» (керівник – доцент Герасимчук О.П.)
Кияниченка Вадима (11 м-тз група) на тему: «Особливості плівчастих культур як сировини для виробництва круп» (керівник – доцент Костецька К.В.)
Заслонюка Дмитра (21 т група) на тему: «Генетично модифіковані організми» (керівник – доцент Дрозд О.О.)
ІІІ місце
Скряги Аліни (21 т група) на тему: «Продукти харчування, збагачені про- і пребіотиками» (керівник – доцент Дрозд О.О.)
Смаровоза Ростислава (31 т група) на тему: «Пшениця як сировина для виробництва круп» (керівник – доцент Герасимчук О.П.)
Ротаєнка Романа (11 т група) на тему: «Розроблення ресурсоощадних технологій зберігання та перероблення плодоовочевої продукції» (керівник – доцент Костецька К.В.)
Зайцева Максима (31 т група) на тему: «Гречка як сировина для виробництва круп» (керівник – доцент Герасимчук О.П.)
Катерина КОСТЕЦЬКА,
керівник студентського наукового гуртка