+38 (04744) 3-43-82
Меню

СЕКЦІЙНЕ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 Харчові технології

      

      У межах роботи наукового гуртка кафедри харчових технологій 25.04.2024 відбулося секційне засідання зі спеціальності 181 Харчові технології, в якому прийняли участь здобувачі всіх рівнів вищої освіти, а також викладачі кафедри. Були заслухані доповіді, заявлені в програмі конференції, і схвалені як актуальні і перспективні.

      Представлено результати наукових досліджень стосовно: розроблення ресурсоощадних технологій зберігання та перероблення продукції; формування якості й безпечності сировини та продуктів харчування; розроблення та вдосконалення технологій, режимів зберігання і перероблення продуктів; розроблення інноваційних і функціональних продуктів; інше.

Кращими визнані роботи:

І місце

Грабовського Сергія (21 к-тз група) на тему: «Виробництво круп із зерна пшениці м’якої» (керівник – доцент Костецька К.В.)

Клименко Світлани (21 т група)  на тему: «Види і сорти пшеничного борошна»  (керівник – доцент Дрозд О.О.)

Ковальова Дениса (41 т група) на тему: «Вирощування органічної риби» (керівник – професор Токар А.Ю.)

ІІ місце

Шкіндера Назара (31 т група)  на тему: «Горох як сировина для виробництва круп»  (керівник – доцент Герасимчук О.П.)

Димури Станіслава (31 т група)  на тему: «Рис – важлива сільськогосподарська культура»  (керівник – доцент Герасимчук О.П.)

Кияниченка Вадима (11 м-тз група) на тему: «Особливості плівчастих культур як сировини для виробництва круп» (керівник – доцент Костецька К.В.)

Заслонюка Дмитра (21 т група) на тему: «Генетично модифіковані організми»  (керівник – доцент Дрозд О.О.)

ІІІ місце

Скряги Аліни (21 т група)  на тему: «Продукти харчування, збагачені про- і пребіотиками»  (керівник – доцент Дрозд О.О.)

Смаровоза Ростислава (31 т група)  на тему: «Пшениця як сировина для виробництва круп»  (керівник – доцент Герасимчук О.П.)

Ротаєнка Романа (11 т група) на тему: «Розроблення ресурсоощадних технологій зберігання та перероблення плодоовочевої продукції» (керівник – доцент Костецька К.В.)

Зайцева Максима (31 т група)  на тему: «Гречка як сировина для виробництва круп»  (керівник – доцент Герасимчук О.П.)

 

 

 

Катерина КОСТЕЦЬКА,

керівник студентського наукового гуртка