+38 (04744) 3-43-82
Меню

РОБОЧИЙ ВІЗИТ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ДО УМАНЬ ХЛІБ ТРЕЙД

З робочим візитом викладачі кафедри харчових технологій відвідали найбільший у місті Умань хлібокомбінат.

УМАНЬ ХЛІБ ТРЕЙД - сучасна назва відомого для жителів уманщини та знаного у регіоні підприємства. Підприємство проводить успішну діяльність із виробництва борошняних та кондитерських виробів та систематично модернізує своє виробництво.

Під час візиту викладачі провели профорієнтаційну роботу, пов’язану із роз’ясненням можливостей для робітників підприємства підвищити свій кваліфікаційний рівень та отримати вищу освіту, а з керівництвом сформована домовленість щодо поширення профорієнтаційних матеріалів на підприємстві.

Не менш важливим завданням, що ефективно було вирішено під час робочої зустрічі було започаткування плідної співпраці з підприємством з  підготовки здобувачів у напрямах наукової діяльності. За результатами зустрічі розпочато процес укладення двостороннього договору про співпрацю.

В цілому завдання, поставлені викладачами кафедри були досягнуті повною мірою, а загальне враження від візиту мало позитивний характер. Представники кафедри харчових технологій мають впевненість у подальшій плідній співпраці та розвитку напряму виробництва хлібобулочних та кондитерських виробів в рамках підготовки фахівців із спеціальності Харчові технології різних рівнів.

Володимир НОВІКОВ,

доцент кафедри харчових технологій