ПУТІВНИК ПЕРШОКУРСНИКА Інформування здобувачів І-го курсу (ОР Магістр) на кураторській годині!!!
Зустріч магістрантів І-го курсу 11 м-тз групи спеціальності 181 Харчові технології з куратором розпочалася з ознайомлення з правами та обов’язками учасників освітнього процесу; особливостями навчання та дозвілля; нормативною базою навчального процесу; питаннями техніки безпеки та охорони праці.
Особливу увагу куратор зосередила на особливостях подальшого професійного розвитку та формування кар’єри. Важливим етапом навчання здобувача є формування індивідуального навчального плану, де детально прописуються перелік та послідовність всіх дисциплін по семестрах
(включаючи вибіркові дисципліни), вказуються форми контрольних заходів.
Куратор ознайомила з процедурою вибору елективних дисциплін. З другого вересня 2021–2022 навчального року вибір такий відбувається виключно дистанційно через електронний кабінет здобувача в системі АСУ Уманського НУС.
Куратором презентовано інформаційну брошуру, що ілюструє всю необхідну інформацію щодо освітнього середовища, процесу навчання і можливості швидкого зв’язку з куратором академічної групи.
Через зручні QR-коди брошури здобувач вищої освіти має можливість легко та зручно потрапити на:
- сторінку сайту кафедри технології зберігання і переробки зерна (де розміщена освітня програма навчання, наявна матеріальна база, інформація про викладачів, методичні рекомендації та силабуси освітніх компонентів інше);
- сторінку платформи дистанційного навчання MOODLE;
- сторінку каталогу вибіркових дисциплін (ресурс, що містить інформацію про вибіркові компоненти ОП);
- сторінку АСУ;
- Facebook-сторінку;
- YouTube-сторінку;
- анкетування (можливість пройти анонімне опитування задля покращення освітнього процесу навчання за ОП Харчові технології);
- зв'язок із куратором.
Куратор 11 м-тз групи, доцент Катерина КОСТЕЦЬКА