+38 (04744) 3-43-82
Меню

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНІ ЗАХОДИ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Кафедра харчових технологій гостинно відкрила двері для здобувачів освіти і викладачів спеціальностей Харчові технології та Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва Іллінецького аграрного фахового коледжу.

Професор кафедри харчових технологій та Голова екзаменаційної комісії коледжу зі спеціальності Харчові технології Ірина Заморська ознайомила майбутніх вступників з Університетом, діяльністю та матеріально технічною базою кафедри.

Студентам коледжу були презентовані освітні програми та основні напрямки наукової роботи кафедри в сфері харчових технологій. Ірина Заморська наголосила на студентоцентрованому підході до навчання в Уманському національному університеті садівництва з можливостями навчатися за дуальною формою з одночасним працевлаштуванням на кращих підприємствах харчової промисловості України.

В ході екскурсії студенти коледжу цікавилися особливостями вступу на освітню програму Харчові технології першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, організації навчання та життя здобувачів університету.

В підсумку зустрічі студенти коледжу висловили зацікавленість у вступі на освітню програму Харчові технології.

Сподіваємося побачити випускників коледжу в лавах здобувачів Уманського національного університету садівництва!