ПОПЕРЕДНЯ ЕКСПЕРТИЗА ДИСЕРТАЦІЙНОЇ РОБОТИ
24 березня 2025 року на кафедрі харчових технологій відповідно до розпорядження по Уманському національному університету було організовано роботу фахового семінару для попередньої експертизи дисертаційної роботи Давидена Андрія Юрійовича на тему «Формування та збереження технологічних властивостей бульб картоплі продовольчого призначення», поданої до спеціалізованої вченої ради Д.74.844.01 в Уманському національному університеті садівництва за спеціальністю 06.01.15 – первинна обробка продуктів рослинництва. Головуючою фахового семінару призначено ТОКАР Анастасію Юхимівну, секретарем – КАЛАЙДУ Катерину Василівну.
Робота виконана впродовж 2012-2015 рр. на кафедрі зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика НУБіП України, Українській лабораторії якості та безпеки продукції АПК НУБіП України, лабораторії фітовірусологїї та біотехнології НУБіП України та Інституті картоплярства НААН України.
Науковий керівник – кандидат сільськогосподарських наук, професор кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика Національного університету біоресурсів і природокористування України ПОДПРЯТОВ Григорій Іванович.
Дисертант успішно представив роботу та ґрунтовно відповів на усі поставлені запитання.
На засіданні відбулось жваве обговорення результатів досліджень. Висловлені зауваження та побажання, а також надано рекомендації та висновок дисертанту.
Секретар фахового семінару
Катерина КАЛАЙДА