+38 (04744) 3-43-82
Меню

ПОПЕРЕДНІЙ РОЗГЛЯД ДИСЕРТАЦІЙНОЇ РОБОТИ ДОКТОРАНТКИ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДРОЗД ОЛЬГИ ОЛЕКСАНДРІВНИ

18 квітня 2023 р.  на кафедрі харчових технологій відбулось засідання фахового семінару щодо попереднього розгляду дисертаційної роботи старшого викладача кафедри харчових технологій ДРОЗД ОЛЬГИ ОЛЕКСАНДРІВНИ на тему: «БІОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ЗБЕРІГАННЯ ПЛОДІВ ЗЕРНЯТКОВИХ КУЛЬТУР З ПІСЛЯЗБИРАЛЬНОЮ ОБРОБКОЮ ІНГІБІТОРОМ ЕТИЛЕНУ» що подається на здобуття наукового ступеня доктора с.-г. наук.

Науковий консультант: доктор с.-г. наук, професор Н.М. ОСОКІНА

Після доповіді Ольги ДРОЗД за результатами дисертаційних досліджень, були поставлені ряд запитань на які доповідачка дала ґрунтовні відповіді.

Було надано слово науково консультанту який позитивно охарактеризував докторанта та її дисертаційну роботу.

Рецензентами дисертаційної роботи були доктори с.-г. наук, професори: кафедри плодівництва і виноградарства Р. В. ЯКОВЕНКО, кафедри харчових технологій В. В. ЛЮБИЧ, доктор технічних наук, професор І. Л. ЗАМОРСЬКА.

В обговоренні доповіді взяли участь доктори с.-г. наук, професори С. П. ПОЛТОРЕЦЬКИЙ, А. Ю. ТОКАР, В. В. ЗАМОРСЬКИЙ, Г. М. ГОСПОДАРЕНКО, П. Г. КОПИТКО, В. В. ЛЮБИЧ, Р. В. ЯКОВЕНКО, доктори технічних, професори І.Л. ЗАМОРСЬКА, В.В. ДІДУР, кандидат технічних наук, доцент О.С. ПУШКА.

Усі виступаючі позитивно оцінили дисертаційну роботу О. О. ДРОЗД та запропонували її подати до розгляду в спеціалізованій вченій раді зі спеціальності 06.01.15 – первинна обробка продуктів рослинництва.

Колектив кафедри харчових технологій щиро вітає Ольгу Олександрівну з успішним попереднім розглядом дисертаційної роботи та бажає швидкої реалізації всіх творчих та наукових задумів, наснаги в професійному зростанні та у майбутніх наукових пошуках!