Погоджено програму роботи експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи освітньої програми «Технології зерна та зернопродуктів»
Освітня програма Технології зерна та зернопродуктів, що реалізує кафедра Харчових технологій, проходить акредитаційну експертизу. Візит експертної комісії, що відбудеться у віддаленому форматі заплановано на 25-26 вересня 2023 року. Процедура акредитації - важливий етап розвитку освітньої програми, що дає можливість виявити її сильні та слабкі сторони, знайти шляхи удосконалення та покращення освітнього процесу та програми в цілому. Важливим результатом акредитаційної експертизи є підвищення конкурентоспроможності освітньої програми. Запрошуємо всіх учасників освітнього процесу, наших роботодавців, випускників, представників академічної спільноти долучитись до процесу акредитації.
З матеріалами освітньої програми Ви маєте можливість ознайомитись на сайті кафедри Харчових технологій: