+38 (04744) 3-43-82
Меню

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ЯК ПРОФЕСІЙНИЙ РОЗВИТОК ВИКЛАДАЧА

Постійне вдосконалення професійних компетентностей є важливою складовою діяльності науково-педагогічних працівників. Викладач кафедри харчових технологій КОСТЕЦЬКА Катерина активно працює над підвищенням власного фахового рівня, поєднуючи професійне навчання з елементами самоосвіти.

Упродовж 2025 року викладач успішно пройшла низку курсів і семінарів, спрямованих на поглиблення знань у сфері якості та безпечності харчових продуктів:

  • підвищення кваліфікації у Науково-методичному центрі вищої та фахової передвищої освіти за темою «Якість та безпечність харчових продуктів, основні вимоги до операторів ринку» (сертифікат ПКВ 38282994/5745-25 від 27.06.2025);
  • участь в онлайн-семінарі ТОВ «Лабораторія Якості» «Прямий експрес-аналіз ртуті у харчових зразках з системою DMA-80 evo» (сертифікат №5-04802 від 11.08.2025;
  • участь у семінарі-практикумі ТОВ «Лабораторія Якості», м. Київ «Сенсорний аналіз продукції: як побудувати ефективну систему на харчовому підприємстві» (сертифікат №5-05076 від 28.10.2025).

Бонусом участі в семінарі стало відвідування виставки Agro2Food 2025 та WorldFood_Ukraine, що проходили з 28 по 30 жовтня  в Києві в Міжнародному виставковому центрі (МВЦ). Agro2Food присвячена технологіям, обладнанню та рішенням для харчової й агропереробної промисловості, а WorldFood Ukraine — продуктовій галузі. 

Крім того, з метою вдосконалення комунікативних та академічних навичок англійською мовою, Костецька Катерина пройшла курс «Academic English B1: Reading, Listening, Writing and Speaking» (Сертифікат від 10.08.2025). Програма була спрямована на розвиток умінь читання, письма, аудіювання та усного мовлення у професійному контексті.

Отримані знання сприятимуть удосконаленню освітнього процесу, впровадженню сучасних методик викладання, розширенню можливостей академічної мобільності та міжнародної співпраці. Підвищення кваліфікації та самоосвіта залишаються важливою складовою професійного зростання викладача й гарантією якості підготовки майбутніх фахівців.