Підсумкова атестація здобувачів вищої освіти освітнього рівня бакалавр денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» (Технології зберігання і переробки зерна).
16 червня відбулась підсумкова атестація (складання екзамену) у студентів денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» (Технології зберігання і переробки зерна).
Екзаменаційна комісія призначена в такому складі:
Заморська Ірина Леонідівна |
- голова ЕК, завідувач кафедри технологій харчових продуктів Уманського НУС, доктор технічних наук, професор; |
Матенчук Людмила Юріївна |
- доцент кафедри технологій харчових продуктів Уманського НУС, кандидат сільськогосподарських наук. |
Новіков Володимир Вікторович |
- старший викладач кафедри технології зберігання і переробки зерна Уманського НУС, кандидат технічних наук; |
Єремеєва Олена Анатоліївна |
- старший викладач кафедри технології зберігання і переробки зерна Уманського НУС, кандидат технічних наук; |
Секретар ЕК – старший викладач кафедри технології зберігання і переробки зерна Уманського НУС, кандидат сільськогосподарських наук – Желєзна Валерія Валеріївна.
До підсумкової атестації (складання екзамену) було допущено 12 студентів. Усі студенти успішно скали екзамен.
За результатами і висновками ЕК студенти володіють знаннями з програмного матеріалу, логічно мислять, добре підготовлені до тестового контролю знань.
Вітаємо наших студентів з успішним складанням підсумкової атестації та бажаємо їм подальших успіхів!
Секретар ЕК – ст. викладач кафедри технології
зберігання і переробки зерна, к. с.-г. н. – Желєзна В. В.